2777
2789
عنوان

میشه بیاین :(

63 بازدید | 9 پست

چن ماه پوستم کدر شده زیر چشام سیاه شده یه تایمی سر درد بیخابی شدید داشتم ک رفع شد ابم زیاااد میخورم ولی تاااا پریود میشم علایمم میره باز دو روز بعدش شروع اینی گ میگم پریودم شروع شه میره منظورم یه هفته قبل پزیود نیس شاید کل ماه رو روزش خوب باشم ک این ماه اصلااا نشدم دو هفتس عقب پریودم چیکار کنم

.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه مولتی ویتامین دیلی از داروخانه بگیر بگو جامع و کامل باشه همه ویتامین‌ها رو داشته باشه

ممکن کمبود ویتامین باسه؟؟چون زیر چشام خطش افتاده اصلااااا ژنتیکم اینجودی نیس سر دردم شدید داشتم

.

ممکن کمبود ویتامین باسه؟؟چون زیر چشام خطش افتاده اصلااااا ژنتیکم اینجودی نیس سر دردم شدید داشتم

آره معلومه، من خودم میخورم مولتی ویتامین، خیلی خوبه، مثلا یه ماه بخور بعد یه دوره مثلا ده بیست روزه نخور دوباره سه ماه بخور، یا اصلا یه روز درمیون بخور 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
آره معلومه، من خودم میخورم مولتی ویتامین، خیلی خوبه، مثلا یه ماه بخور بعد یه دوره مثلا ده بیست روزه ...

نزدیک دوسال خیلی رعایت میکنم شیرینیو اجیلو میوه زیاد دوست ندارم جگر گوشتم زیاد نمیخورم حالت تهوع میگیرم اسپیرونولاکتون مصرف میکرد در ماه دوبار پریود بودم الان کلااااا بهم ریختم 

.

نزدیک دوسال خیلی رعایت میکنم شیرینیو اجیلو میوه زیاد دوست ندارم جگر گوشتم زیاد نمیخورم حالت تهوع میگ ...

خوب اشتباهت اینه آجیل و گوشت و حذف کردی دیگه 

کی میگه گوشت بده آجیل بده؟ گوشت هفته ای دو یا سه بار بخور حتما و آجیل هم اگر بخاطر نمکش میگی بدون شور بخور

بادام زمینی، بادام هندی، پسته، گردو، بادام، یعنی اینقدر اینا مفیدن که نگو فندق، بلوط تخم کدو و آفتابگردون خیلی خاصیت دارن 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️