2777
2789
عنوان

ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 3368 بازدید | 100 پست

ببخشید اشتباه تایپی بود7 یا8صبح

اگرکفشت پایت را میزد واز ترس حرف مردم پابرهنه نشدی و درد را تحمل کردی،دیگر در مورد آزادی شعارنده!                                                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم عزیزم هروقت شماپست میذاری احساس میکنم آشا محرابی  پست گذاشته بخدا جدی میگم

اتفاقا براي منم زياد پيش مياد كه با زبون عكس پروفايل ،كامنتاي بقيه رو ميخونم  اينجا انگار عكسا جاي خود واقعيمون حرف ميزنه  

شاید به جای عینک از لنز استفاده میکنه،استرس و خجالتش کاملا با نگاه نکردن به دوربین و علیخانی مشخص بود اما به عنوان کسی برای اولین دفعه جلوی دوربین یه برنامه پربیننده زنده تلوزیونی اومده بود خوب بود و به نظرم دلیلی واسه فحش و تمسخر نیست-منظورم کامنتای اینستاس-

والا اگه تو همچين برنامه اي از منم ميپرسيدن اگه مامان بابات راضي به ازدواج با شوهرت نميشدن ازدواج ميكردي باهاش روم نميشد بگم آره و قطعا ميگفتم نه . خب ميگفت آره اگه بابامم راضي نميشد باهاش فرار ميكردم خوب بود؟!! همه تو اينستا فحشش دادن كه چرا اينجوري گفته دختره!

@raazi_naaraazi يه پيج مفيد براي همه