2777
2789
عنوان

دانشجو ها🙈🏃

395 بازدید | 23 پست

سلام 

یک عدد ترم اولی هستم 

میشه یکم درباره دانشگاه بهم بگید 

مثلاً قوانینش چطوریه 

قوانین کمیته انظباطی چیه ؟ 

چطوری درس بخونم. نمره خوب بگیرم ؟ 

کلاس ها رو چطور شرکت کنم؟! 

یا اینکه راجب حذف شدن و مشروط شدن و اینا هیچی نمیدونم 😄

خلاصه یکم نصیحبت پذیرا میشوم از سوی شما  🤭💖

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

اینارو بیخیال 😂 😂 کم کم دستت میاد 

فقط تورو خدا حرکات عجیب غریب نزنین تو دانشگاه 

بیخیال عشق و عاشقی و رفاقت بشین 

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینارو بیخیال 😂 😂 کم کم دستت میاد  فقط تورو خدا حرکات عجیب غریب نزنین تو دانشگاه  بیخی ...

متاهلم عزیزم 😄

خب گوشاتو باز کن ترم آخری ام 

مثل بچه آدم بشین درستو یخون 

اگه فکر کردی امتحانی رو میوفتی برووووو غیبت نکن خواهشا 

تابستون حتی ۱ درس هم‌میدن بخون 

طبق چارت آموزشی رشتت درسو بردار 

پیشنیاز رعایت کن  فقط تند تند پاس کن 

تو نمیدونی ترم آخر ی کار خوب برات گیر میاد یا ازدواج میکنی یا حامله میشی 

اگه سراسری هستی نباید در طول ترم بیشتر از ۳ جلسه غایب بشی در هر درس امکانش هست استاد حذف کنه اگه بیشتز از ۳ ترم مشروط بشی یعنی معدلت کمتر از ۱۲ باشه دانشگاه میتونه اخراج کنه میری کمسیون اگه اونا رد کنن اخراج ،،،بعدشم به پسرا زیاد رو نده پسرای دانشگاه همشون دنبال خوشگذرونی ان  اینارو به عنوان یه ترم بالایی بهت گفتم 

خب گوشاتو باز کن ترم آخری ام  مثل بچه آدم بشین درستو یخون  اگه فکر کردی امتحانی رو میوفت ...

پیش نیاز چیه ؟ 

من فعلا خود دانشگاه انتخاب کرده برام 

حالا برا ترم بعد پرس و جو میکنم ... 

ولی می‌خوام بدونم چطوری درس بخونم معدل الف بشم

اگه سراسری هستی نباید در طول ترم بیشتر از ۳ جلسه غایب بشی در هر درس امکانش هست استاد حذف کنه اگه بیش ...

اتفاقا اصلا از جو دانشگاهمون خوشم نیومد 

خیلی زیادی راحت هستن

دانشگاه من که اینجوریه:

یه محیط بسیار بسیار خلوت (چون یه جای پرت هست که اصلا خوشم نمیاد☹)

همشم دختر هستن و پسر نداره😂😑در حد ۱۰ تا شایید اونم به زور

کلاساشم که خیلی کسی نمیاد به جز چند نفر در حد ۳۰ نفر یا کمتر که اونم حداکثرش هست(البته هرکلاس فرق میکنه)

همشم کنفرانس از ادم میخوان که این خییلی رو مخه (خو اگه قرار باشه دانشجوی بدبخت کنفرانس بده بهتره حقوق گیر اون دانشجو بیاد تا استاد محترم😑)😐و اینکه با کنفرانسی که بقیه میدن و از رو برگه فقط روخوانی میکننم متنفرم چون هیییییچی نمیفهمم و فقط الکی سرکلاسم🙄

قوانینش هم اینه که ارایش نکنی و ساده و مرتب و با حجاب باشی و مانتوی تنگ و ساپورت هم  نباید بپوشی(که این خوبه ولی متاسفانه بعضیا دیگه شورشو دراوردن و آینه رو از جا کندن بس که خودشونو توش نگاه کردن)🙂

برای خوندن هم که اول یه روخوانی کلی از‌کتاب بکن درحدی که بفهمی چی به چیه وبعد با دقت بخون(این روش عالییههههه) وبعدشم نمونه سوالات سال قبل اون کتاب رو حتما بخون☺

بانمره ی پایین ۱۲ هم که خدایی نکرده می افتی پس باید خوند البته به نمره ی ۱۲ و ۱۳ اکتفا نکن سعی کن بالای ۱۷ باشه معدلت چون این طوری میتونی واحد های بیشتری انتخاب کنی و درنتیجه درس و دانشگاهت زود تر تموم بشه

اینم چیزایی بود که باید میگفتم امیدوارم تونسته باشم کوچکترین کمکی بهت کرده باشم😊(موفق باشی)💜❤ 

دانشگاه من که اینجوریه: یه محیط بسیار بسیار خلوت (چون یه جای پرت هست که اصلا خوشم نمیاد☹) همشم دخت ...

یعنی دست خودمه که دانشگاه رو کی تموم کنم؟ 😍

میشه بیشتر توضیح بدید راجب این چیزا؟ 

مگه کتاب میدن تو دانشگاه که میگی رو خونی کن ؟ جزوه قرار نیست بنویسم مگه؟ 

یعنی دست خودمه که دانشگاه رو کی تموم کنم؟ 😍 میشه بیشتر توضیح بدید راجب این چیزا؟  مگه کتاب م ...

حداقلش چهار سال یعنی ۸ ترم هست (هرسال دو ترم هست که دوتا ۴ تا میشه ۸ تا )یعنی حداقل باید به مدت ۴ سال دانشگاه بری 

اگر تو همه ی درسا موفق شدی ان شاءالله و پاس یا قبول شدی میری ترم بعد ولی اگر خدایی نکرده افتادی باید ترم بعد برداریش  (البته ترم تابستون هم میتونی بگیری که درسای افتاده ت رو تو تابستون امتحان بدی که دیگه نیوفته ترم بعد)☺

نه عزیزم کتاب خود دانشگاه نمیده شما باید خودتون بخرین  یا اینکه میتونین کتاب هم نخرین و جزوه داشته باشین( اگر میخواین جزوه داشته باشین باید نکات مهم از صحبت های معلم رو تو دفترتون یادداشت بفرمایین یا اینکه هرچی معلم رو تخته ی کلاس مینویسه رو تو جزوه تون بنویسین)

حداقلش چهار سال یعنی ۸ ترم هست (هرسال دو ترم هست که دوتا ۴ تا میشه ۸ تا )یعنی حداقل باید به مدت ۴ سا ...

چطوری میتونم زودتر درسم رو تموم کنم؟ 

یعنی خود استاد کتاب معرفی می‌کنه بریم بگیریم ؟! 

چطوری تو کلاس ها فعال باشم ؟ 

اسی ببین دانشگاه ما این طوریه که مثلا اگر کسی خدایی نکرده(خدایی نکرده جمله ی خیلی مهمیه که هی میگم اسی😐😂) تو یه درسی افتاد میتونه ترم بعد برداره ولی بعضی دانشگاه ها مثل دانشگاه داداشم این طوره که نمیتونه ترم بعد برداره چون استادی نیست که ترم بعد اون درس رو تدریس کنه مجبوره که سال بعد اون درسو برداره و پاس کنه

که خب دانشگاهش طول میکشه