2777
2789
عنوان

دانشجو ها🙈🏃

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 23 پست
اسی ببین دانشگاه ما این طوریه که مثلا اگر کسی خدایی نکرده(خدایی نکرده جمله ی خیلی مهمیه که هی میگم ا ...

چه ترسناک 

نمیدونم دانشگاه ما چطوریع. 😄

شما چی می‌خونی عزیزم ؟

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

چطوری میتونم زودتر درسم رو تموم کنم؟  یعنی خود استاد کتاب معرفی می‌کنه بریم بگیریم ؟!  ...

جواب سوال اولت : فقط بخون و سعی کن نمرات هردرست خیییلی بالا باشه مثلا بالای ۱۷ باشه تا معدلت بره بالا ،معدل که بره بالا یعنی بالای ۱۷ زاشه میتونی درسای بیشتری رو برداری و خب زود تر پاس کنی (اینم بگم که میتونی با معدل بالای ۱۷ ،۲۴ واحد درسی برداری)؛ولی اگر کسی معدلش ۱۵ باشه نمیتونه واحد زیادی برداره و درنتیجه باید دانشگاهش بیشتر طول بکشه

اگر میخوای زود دانشگاهت تم م بشه فقط درس بخون و معدلت تا بالای ۱۷ باشه🤗

جواب سوال دومت: بله خود کارشناس اون رشته معرفی میکنه کتاب که مثلا چه کتابی و از چه استادی باشه که بعدش خودت باید بخری(استاد کتاب نمیده هاا اسی  حواست باشه) و میتونی‌کتاب دست دوم و تمیز هم بخری که هزینه ش کمتر باشه

و جواب سومین سوالت: برای اینکه فعال باشی و تقش پررنگی داشته باشی تو بحث های استاد مشارکت کن ،استاد معمولا همین طور که درس میده سوال میپرسه در مورد یچیزی مثلا نیگه نظر شما در مورد این چیه و خب تو میتونی جواب بدی (فقط جواب بده هرچیی میدونی بگو عیب نداره اشتباه باشه فقط بگو🤗)

همین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جواب سوال اولت : فقط بخون و سعی کن نمرات هردرست خیییلی بالا باشه مثلا بالای ۱۷ باشه تا معدلت بره بال ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی😍💖

همه چیزارو دوستان گفتن ولی عزیزم حتمااااا هر ترم طبق چارتت بردار و اگه تونستی دو سه تا اضافه تر از ترم بعد 

من تموم درسامو قاطی پاتی برداشتم الان ترم آخرم نصف درسا ترم پیشم ارائه نمیشد مجبور شدم مهمان بشم یه دانشگاه دیگه 

و اینکه معدلتو بالای ۱۷ نگه دار که بتونی واحد زیاد برداری اگه بیاد پایین بیشتر ۱۹ تا نمیتونی برداری

❲هَمه‌چیز‌رو‌نَباید‌فَهمید‌  گاهی‌نَدونِستن‌آرامش‌داره✨
همه چیزارو دوستان گفتن ولی عزیزم حتمااااا هر ترم طبق چارتت بردار و اگه تونستی دو سه تا اضافه تر از ت ...

من جریان این چارت و اینا که میگید متوجه نمیشم 

دقیق تر توضیح میدید لطفا

من جریان این چارت و اینا که میگید متوجه نمیشم  دقیق تر توضیح میدید لطفا

قبل از شروع ترم بهت یه برگه دادن که از ترم ۱ تا ۸ درسایی که باید پاس کنی رو نشون میده درسته؟؟ به این برگه میگن چارت

مثلا ترم بعد که ۲ هست طبق همون برگه درسارو بردار اگه بیای یکی از ترم ۳ برداری یکی ۴  بعدا به مشکل بر میخوری 

متوجه شدی آیا چی گفتم😁

❲هَمه‌چیز‌رو‌نَباید‌فَهمید‌  گاهی‌نَدونِستن‌آرامش‌داره✨