2777
2789
عنوان

کسی هست نماز شب بخونه

84 بازدید | 4 پست

محتاجم به دعا هر کی نماز شب میخونه لطفا توی قنوت وتر‌ نماز شب منو دعا کنه اسمم معصومه هست

حاجتم اینه سلامتی و دفع بلا و هم و غم صاحب الزمان و خانوادم و تعجیل در فرج آقا و اینکه آقا منو نادیده نگیره

هر کی دعام کرد الهی که خیر دنیا و آخرت رو ببینه و عاقبت بخیر بشه و عزیزاش سلامت باشن 

الهی و ربی من لی غیرک .... لطفاً برای گشایش تو زندگیم یه صلوات بفرست و تو نماز شب‌هاتون دعام کنید خدا گره از کارت باز کنه بحق فاطمه زهرا س

حالم خوب نیست محتاجم به دعاهاتون عذر شرعی دارم خودم نمیتونم الان نماز بخونم

الهی و ربی من لی غیرک .... لطفاً برای گشایش تو زندگیم یه صلوات بفرست و تو نماز شب‌هاتون دعام کنید خدا گره از کارت باز کنه بحق فاطمه زهرا س

کسی خوند منم دعا کنه که زندگیم درست بشه و طلاق نگیرم الهی به حاجتتون برسید اسمم مهلا خیلی محتاج دعام💔😭

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی خوند منم دعا کنه که زندگیم درست بشه و طلاق نگیرم الهی به حاجتتون برسید اسمم مهلا خیلی محتاج دعام ...

من فعلا نمیتونم نماز بخونم ولی برات ۱۰ تا صلوات میفرستم

من فعلا نمیتونم نماز بخونم ولی برات ۱۰ تا صلوات میفرستم

ممنونم منم برای حاجت شما💔

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱