2777
2789
آفرین خوشم امد ، از هر چی میتونی ازش بکن ، آیا شوهر شما با اون خانوم رابطه جنسی داشته یاد در حد مجاز ...

من فقط چت هایی ک با هم داشتن خوندم .... آره بابا هزار بار ... اینقده براش هزینه کرده ک نگو ..هر بارم شمارشو پیدا کردم عوضش کرده..... ولی تازگیا پیج شوهر و دخترشو پیدا کردم.... شوهره ک‌خونه نبوده شوهر من جانشینش بوده چند روز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اون لیاقتتو ندارن 

آدم لاشی چ میدونه ....فقط ب فکر غریزه حیوانیشه.....فقط بخاطر این دوتا بچه موندم .... میترسم برم و بلایی سرشون بیاد نتونم خودمو ببخشم ...قراره ی مقدار سند ب نامم بزنه .... میخام قبرشو با دستای خودش بکنه

پس شوهرتون عاشق شده ، هر کاری کنی برنمیگرده

ریدم تو هر چی عشقه .... عشق اصلا  وجود نداره..... من از اون صد پله بالاترم...هر چی خانوادم گفتن نکن ..گفتم فقط این آقا رو میخام.....گولم زد .... نفرینش نمیکنم ..فقط میخام ی جایی گرفتار بشه ک من جلو چشماش باشم

راستی حق طلاق با مهریه گرفتی دیگه؟ اگر نداد تهدیدش کن میری به شوهر و برادر زنه میگی و مدرک هم جمع کر ...

حق طلاق گرفتم ولی نمیدونم با مهریه اس یا نه..... چجوری بفهمم..... وقتی گرفتمش محضردار گفت کامله دیگه نمیدونم