2777
2789

خواهر من هم مثل شما ، دامادمون عاشق شد ، با اینکه 2 تا بچه کوچیک داشت عاشق یه زن دیگه شد خواهرم رفت آبروی زنه رو پیش شوهر زنه و خانواده زنه برد ، 5 سال عاشق زن شوهر دار بود ، آخرش هم شوهر زنه طلاقش داد خواهرم هم طلاق گرفت از دامادمون ، البته حق طلاق داشت با مهریه ، الان خواهرم پیش من زندگی میکنه با دو تا بچه کوچیک 4 و 5 ساله

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر من هم مثل شما ، دامادمون عاشق شد ، با اینکه 2 تا بچه کوچیک داشت عاشق یه زن دیگه شد خواهرم رفت ...

چقد مهریه بش رسید .... مهریه ک‌میگن سالی یه سکه میدن ..نفقه هم‌ماهی ۱ ی ۲ تومن

چقد مهریه بش رسید .... مهریه ک‌میگن سالی یه سکه میدن ..نفقه هم‌ماهی ۱ ی ۲ تومن

دامادمون خودش هیچی نداشت از ارث پدرش 2 میلیارد به عنوان مهریه به خواهرم رسید بقیه مهریش رو بخشید باهاش خونه خرید ، اگر مردی بخواد مهریه نده راه فرار زیاد داره ، مثلا اگر شوهرتون یه خونه داشته باشه به عنوان مستثنیات دین میتونه واسه خودش نگه داره ، اگر بیشتر از یه خونه داشته باشه ، ارث پدری بهش برسه ، ماشین داشته باشه یا حسابش پر باشه ، با یه وکیل مشورت کنید 

دامادمون خودش هیچی نداشت از ارث پدرش 2 میلیارد به عنوان مهریه به خواهرم رسید بقیه مهریش رو بخشید باه ...

از حقوق ماهیانه اش میشه ب عنوان مهریه برداشت ... حقوق کارگری داره

از حقوق ماهیانه اش میشه ب عنوان مهریه برداشت ... حقوق کارگری داره

اگر رسمی باشه و فیش حقوقی داشته باشه ، مثل معلم یا کارمند بانک ، یک چهارم یا یک سوم میتونید بردارید ، نفقه هم 2 الی 3 میلیون هست برای یک بچه

اگر رسمی باشه و فیش حقوقی داشته باشه ، مثل معلم یا کارمند بانک ، یک چهارم یا یک سوم میتونید بردارید ...

حقوق داره ولی فیش حقوقی نداره...اداره کار ثبت شده و بیمه تامین اجتماعی داره