2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش ک منو فالو داره     فقط میترسم ب شوهرش بگم‌شر بشه

با اکانت خودت نده

نه به خودش نه به شوهره

خودتو تو دردسر ننداز

با یه پیج فیک با یه مدرک به شوهره بگو تا آدمش کنه

تو با پیج اصلی ات این کارو کنی

کسی که کاسه کوزه ها سرش خالی میشه تویی

این جور آدما خوب بلدن قضیه رو بپیچونن و تو رو بده کننن

جوری نقشه میچینن که آبروی خودت رو میبرن

هرگز با پیج اصلی ات اینکارو نکن

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه🍃سایتی که تا هستی بهت کمک نمیکنن ولی وقتی خبر مرگت بهشون میرسه میان تو تاپیک آخریت قربون صدقه ات میرن و برات گریه زاری میکنن بدرد نمیخوره🍃بدرود.

نه اصلا اینکارو نکن ، میدونی چرا اگر شوهرت لاشی باشه که هست این نباشه میریه سر وقت زن دیگه ، کسی رو نمیشه به زور نگه داشت ، هزار تا راه واسه خیانت پیدا میکنه ، شاید با زور بتونی نگهش داری ولی ذهنش پیش اونه ، من جای تو بودم اصلا دخالت نمیکردم ، اینجور بیشتر از تو بدش میاد و کارتون به طلاق میرسه

نه اصلا اینکارو نکن ، میدونی چرا اگر شوهرت لاشی باشه که هست این نباشه میریه سر وقت زن دیگه ، کسی رو ...

طلاق آرزوی منه ....من فقط منتظر ی فرصت هستم دخترامو بردارم و برم ..... نقشه کشیدم کل زندگیشو ب نامم بزنه .... حق طلاقم ازش گرفتم ...کجای کاری

نه اصلا اینکارو نکن ، میدونی چرا اگر شوهرت لاشی باشه که هست این نباشه میریه سر وقت زن دیگه ، کسی رو ...

کآرش ب طلاق برسه بهتر از اینه ک طرف راست راست بره و بیاد و به ريشش بخنده ک هیچکس تاحالا نفهمیده 

میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️
طلاق آرزوی منه ....من فقط منتظر ی فرصت هستم دخترامو بردارم و برم ..... نقشه کشیدم کل زندگیشو ب نامم ...

آفرین خوشم امد ، از هر چی میتونی ازش بکن ، آیا شوهر شما با اون خانوم رابطه جنسی داشته یاد در حد مجازی و این داستانهاست؟!

این زندگی از بن بست ویران است.....آره بابا  ب عمو و داداشش هم گفتم ...گفتن ب ما ربطی نداره

عجب آدمایی....

پیج فیک بزنااا اصلا با پیج خودت اینکارو نکن 

و بهش هم بگو ک به زنش بگه خودش متوجه شده وگرنه مدرکی ک داری رو نمیفرستی 

میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️