2777
2789
عنوان

از وقتی نامزد کردم دلمو خون کردن

341 بازدید | 16 پست

از وقتی نامزد کردم دلمو خون کردن. اولا که من ۲۲ سالمه و جاریم ۳۸ سالشه یه خواهر شوهر ۳۰ ساله دارم که مجرده. اولا که خیلی اون جاریمو تحویل میگیرن چون غریبس مثلا هر باررمیره خونه شون براش کباب درست میکنن. من چون فامیلم و با پسر عموم نامزدم بامن مثل سگ برخورد میکنن مثلا با نامزدم داشتیم میرفتیم بیرون خواهر شوهر اوسکولم رفت جلو نشست😐 شوهرمم هیچی نگفت با خنده گفتم ببین داره از حالا داره خواهر شوهر بازی در میاره. یا مثلا یکبار بعد پا گشا رفتم خونه شون ماکارونی درست کردن درحالی که هر بار نامزدم میاد خانوادم بهترین غذا رو درست میکنن. نمیدونم چیکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا تو چندتا زدن؟ چند سالشه اون؟

منم بابما خواست بهم بزنه زوری قبول کردن اندازه اون بزنن چون نامزدم تو خونه جنگ به پا کرد  اون ۳۸ سالشه ۳۳ سالگی ازدواج کرد من ۲۳ سالمه

دور از جون

چرا به خودت توهین میکنی عزیزم؟

خب این یه واقعیته

ببخشید رک میگم ولی چون از بچگی دیدنت بین خودشون بزرگ شدی با خودشون بودی به عنوان یه فرد جدید و یه عضو جدید از خانواده خیلی جدی نمیگیرنت

به نظرم رفت و آمدتو کم کن خیلیییی کم سرد تر برخورد کن خودت به خودت احترام بذار

متاسفانه چون فامیلی و خیلی چیزا در موردت میدونن نمیتونی کاری کنی ولی اون چون غریبس و چیز زیادی در موردش نمیدونن با کمی سیاست کارش حله 

ولی شما راه سختی رو در پیش داری و اولین تغییر شما رفتار جرئتمندانه که باید یاد بگیری و بی محلی و کوجیک شمردن کسایی که احترامتو ندارن