2777
2789
عنوان

مهاجرت به رشت ...

5869 بازدید | 135 پست

سلام شبتون بخیر 

من یکی از استان های غرب ایران زندگی میکنم و واقعااا با دل و جون دوست داشتم برم سمت شمال کشور زندگی کنم به طوری که از همسرم قول گرفته بودم یه روز منو به ارزوم برسونه ، و خب فکر نمی‌کردم انقدر زود این کارو انجام بده امشب بهم گفت که به شرکت خیلی خوب هست که قبول کردن اونجا کار کنه و تو رشتِ ، و ماه بعد هم میخوایم بریم دنبال خونه بگردیم

خیلی دلم گرفته🥺 طبیعیه؟ احساس غربت میکنم ولی میدونم که خیلی هم مهمان خواهم داشت و رفت و آمد خانواده هامون هست و یکی از اشناهامم شماله که تقریبا به اون هم نزدیک میشم 

ولی بغض گلومو گرفته🥹 میشه راهنمایی کنید؟

چون تو با مایی نباشد هیچ غم!🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا دوست نداری

بخاطر رطوبت زیاد

تابستون شرجی و گرم و خفه کننده

پاییز همیشه ابر و بارون و دلگیییییییر

همه زندگیم رطوتیه

لباسام خشک نمیشن

خیابونا همیشه شلوغ و ترافیک...

وای که اگر یه مسافر بیاد همه جا قفل میشه! 

بیچاره شدی

میشی هتل رایگان با خدمات برای همه فامیل

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

من ساکن رشتم و اینجا رو دوست ندارم! چه کمکی میتونم بهت کنم؟

عزیزمم💕 

چرا دوست نداری؟

اخلاق رشتی ها چطوره؟ 

من عاشق طبیعت و اب و هوای پاکم واقعا برای بارون گریه میکنم از خوشحالی ، که متاسفانه اینجا خیلی کم میباره

با این تفاسیر روحیه من مناسب اونجا هست؟

چون تو با مایی نباشد هیچ غم!🌱