2777
2789
عنوان

اگه پسری بهتون بگه قدر خودتو بدون...

600 بازدید | 26 پست

سلام با پسری آشنا شدم برای ازدواج ، تو حرفاش پشت تلفن بهم گفته که قدر خودت رو بدون تو خیلی خوبی 

من از حرفش انرژی خوبی نگرفتم چرا ؟چون:

یا خودش خیلی بده اخلاقش 

یا اینکه من(خودم) خوبم یعنی ازم سوء استفاده میکنه در اینده (پسره با خودش فکر کنه )

راهنماییم کنین منظورش چی بوده  🌺🙏 از خودش نمیتونم بپرسم یعنی دوس ندارم بپرسم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید دخترایی که تا الان باهاشون سر و کار داشته اخلاقای خوبی نداشتن و حالا خوشحاله تو رو پیدا کرده

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

شاید هم بی منظور بوده

و فقط میخواست چون شما انسان درستی بودی حسشو تو اون لحظع بیان کنه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

دوست پسر منم اولش همینو میگفت دقیقا

هنوزم میگه دم مادرت گرم ک همچین دختری تو همچین جامعه ایی بزرگ کرد

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!