پارسال عروسی خواهرم بود یعنی عقد و عروسیش باهم بود بعد همه ی فامیل اومدن جلو تو تالار کادو دادن یه عمو دارم که خیلی به شدت خسیسه همش دنبال اینه که یه جوری از اینجور مراسما در بره و کادو نده الان مامبزرگم محتاجه زمین گیره میاد اونجا به جاش کل حقوق مامبزرگمو میگیره یعنی اگه مامبزرگم پول نداشت نگاهشم نمیکرد بابت هر کاری که میکنه ده برابرشو میخاد به جیب بزنه خلاصه موقع اعلام کادوها عموم که فقطم همین عموم اومده بود (اون یکی با بابام قهر بود اونم باز سر پول سر اینکه بابام ضامتش نشد وام بگیره) نیومد کادو بده مامانمم همون جا رفت به روی عموم اورد اونم به حدی ناراحت شد که از مراسم رفت
حالا منو خواهرم همون موقع گفتیم بهش که خیلی کار زشتی کردی نباید به روش میاوردی حاالا اون اصلا بدترین ادم روی زمین باشه کارت زشت بود امشبم حرف پیش اومد گفتیم تو دلشو شکستی گناه داشت شاید واقعا نداشت یا اصلا داشت نداد تو نباید میگفتی شروع کرد با ما به جرو بحث که شما اصلا ادم نیستین هر کاری براتون میکنم اصلا به چشمتون نمیاد همش با من مخالفین به من احترام نمیذارین 😐😐 و کلی حرف دیگه
کلا اپم انتقاد پذیری نیست همش دوست داره مورد تایید قرار بگیره یکی باهاش مخالفت میکنه میخاد بهش حمله کنه حتی بابام یا داداشم تنها کسی که جلوش کوتاه میاد مادرشه که قشنگ خاک زیر پاش میشه