2777
2789
عنوان

ممظورش ازاین حرف چی بوده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خودمم میدونم بقیه سرزنشم میکنن میگن حساس شدی

دوسال قبل ازدواجم یه خواستگاری داشتم که خانواده اش آشنا و بسیار مورد پسند خانواده ام بودن در واقع همه شرایط عالی بود 

اما با خود پسر که حرف زدم بسیار تعصبی به نظرم رسید 

و با مخالفت زیاد خانواده ردش کردم و تا مدتها حرف شنیدم

قبل من ازدواج کرد و یک سال بعد جدا شد ....

خانواده ها گاهی اونقدر شرایط پسند هست که بعضی چیزا رو نمیبینن

دوسال قبل ازدواجم یه خواستگاری داشتم که خانواده اش آشنا و بسیار مورد پسند خانواده ام بودن در واقع هم ...

دقیقا همینه من شرایطموسنجیدم واقعا ب صلاحم نبود بعد پدرخواستگارمم فوت کرده بود خرج خواهرمجرد بامادرشم میداد حتی بااینم مشکلی نداشتم گفتم خب بالاخره اونام توقع ازپسرشون دارن گناه دارن امادیدم خواهرش هیچی نشده بجااین که بگه ماتوزندگی برادرمون دخالت نمیکنیم برگشته میگه ماهزارتابدوبیراه ب زن داداشامون میگیم سکوت میکنن احتراممونوداره ماهم دوسشداریم یعنی این که اگ ماهم ریدیم بهت توم هیچی نگو گفتم عزیزم اومدین وصلت کنین یااومدین دعواوکنایه زدن هنوزعروستون نشدم معلومع که سکوت نمیکنم احترام بزارین احترام می بینین احترام نزارین احترام نمیزارم میزان رفتارم بستگی ب شخصیت خودتون داره هرچندبهم نمیخوریم بهتره تمومش کنین تموم کردم.برای دوستم گفتم میگه تودیوونه ی منظوری نداشته منظورش این بوده زن داداشام خوبن توسخت گرفتی🙁

دقیقا همینه من شرایطموسنجیدم واقعا ب صلاحم نبود بعد پدرخواستگارمم فوت کرده بود خرج خواهرمجرد بامادرش ...

بهتر از شرشون راحت شدی

ملت اولش با هزار مهربونی و قربونت برم حای خواهر و جای دخترمی میان جلو   بعدش هزار بلا سرت میارن

وای به وقتی که اولش اینطور بگن