2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه قابل احترام نیستی

497 بازدید | 23 پست

داشتم باهاش حرف میزدم و با ذوق تعریف میکردم از کارمون و برناممون و من وقتی ذوق میکنم صدام بلند تر از حالت عادی میشه و همیشه اینطوری بودم

شوهرم که ۶ ماهه ازدواج کردیم بهم میگه زنی نیستی که برات احترام قائل باشم و همش بالا پایین میپری و صدات روی مهمه و سر درد میگیرم و نمیتونم بهت احترام بذارم

در صورتیکه پیش نمیاد من اینجوری برای چیزی ذوق کنم و تعریف کنم و هر وقت میخوام براش تعریف کنم یا ذوق کنم سرم داد میزنه و ذوقمو کور میکنه

وقتی بیرون هستیم نمیذاره تعریف کنم و فقط خودش حرف میزنه و به من میگه وقتی رفتیم خونه تعریف کن و جا مکان بشناس

واقعا دارم از رابطمون زده میشم اصلا هیچ ذوقی برام نداره

و وقتی ناراحتم با تحت فشار گذاشتنم اشتیم میده مثلا گاز خیلی بد میگیره یا قلقلک میده که به گریه بیوفتم یا فیزیکی خیلی تحت فشارم میذاره و بعد ازدواج این اخلاقش رو نشون داد

قهوه ایش کن بگو عوا ببخشیدا قابل احترام نیستم پ ب طرفم احترام نمیزارم سر تا پاشو آره....

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرم منم همینطوره

ولی من جوابش رو میدم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

ذوقت رو واسه یکی دیگه تعریف کن که دوست داره 

این ادم اگه دوست داشت اگه صدای خروس هم میداد ذوق کردنت خوشش میومد

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
قهوه ایش کن بگو عوا ببخشیدا قابل احترام نیستم پ ب طرفم احترام نمیزارم سر تا پاشو آره....

خیلی باهاش بحث میکردم ولی بدتر میشه هربار رفتارش و بعد هر دعوا انقدر فحش میده و توهین میکنه که پشیمون میشم جوابش رو بدم

چقد بده 

به مرور زمان ذوق آدم کور میشه 

دیگه واسش هیچی تعریف نکن

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

اختلاف سنی تون زیاده؟یا این میتونه دلیلش باشه یا اینکه اخلاقتو نقطه متقابل همه باید حرف بزنید کنار بیاید توعم باید سعی کنی بعضی جاها رعایت کنی شوهرتم درکت کنه انقدر نزنه توذوقت

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
خیلی باهاش بحث میکردم ولی بدتر میشه هربار رفتارش و بعد هر دعوا انقدر فحش میده و توهین میکنه که پشیمو ...

چقدر متنفرم از شوهرت البته ع همه مردا 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز