2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه قابل احترام نیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 23 پست
ذوقت رو واسه یکی دیگه تعریف کن که دوست داره  این ادم اگه دوست داشت اگه صدای خروس هم میداد ذ ...

رفت و آمدم رو با دوستام قطع کرده و توی خانواده هم با کسی خیلی هم صحبت نمیشم و همیشه تعریف و ذوقام رو برای شوهرم میکردم که جای دوست نداشتم بشه چون خودش میگه من جای دوستاتم و دوست نمیخوای ولی اصلا رفتارش قابل تحمل نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این مدل مردا ادمو به سمت افسردگی سوق میدن کودک درون ما رو نابود میکنن😔امیدوارم بتونی به این حرفش بی ...

من کلا آدم درونگراییم و پیش دیگران بروز نمیدم چیزی فقط با خانواده خودم راحتم و خود واقعیم نشون میدم ولی شوهرم هربار ساکتم میکنه 

رفت و آمدم رو با دوستام قطع کرده و توی خانواده هم با کسی خیلی هم صحبت نمیشم و همیشه تعریف و ذوقام رو ...

احتمالا یه شخصیتی داره شبیه اون پسره تو فیلم ملی وهزار راه نرفته فکر کنم شخصیت شکاک ومریضی داره

رفت و آمدم رو با دوستام قطع کرده و توی خانواده هم با کسی خیلی هم صحبت نمیشم و همیشه تعریف و ذوقام رو ...

خیلی سخته تحملش ،یجوری روبراش کن که از این رفتارای چندشش دست برداره

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

ببین بزن تو راه گ..و..ز..ش اینجوری بخوای پیش بری کلا مرد سالاری پیش میاد و تو روز به روز افسرده میشی وقتی اینجوری بهت میگه درست تعریف نمیکنی و...

بهش بگو برررو بابا تو یه افسرده مازوخیسیمی وقتی می‌خوام باهات حرف بزنم باید مثل یک آدم عذا دار یا افسرده باشم 

یا مثلاً بگو

بقدری چشمات تنگه که نمیتونی حتی ذوق طرف مقابل تو ببینی !!یا مثلاً بگو إنقدر شعور نداااری که ببینی من عشقتمم من برای تو ذوق نکنم حرف بزنم برای کی این کارو کنم!!!

اینارو یا جملات این مدلی و  تو موقعیت های مشابه هی بگو تا ملکه ذهنش بشه به خودش شک کنه ...

یا میتونی وقتی اون داره چیزی تعریف می‌کنه بگی بقدری افسرده و بی حال حرف میزنی خوابممم میگیره یا حوصلمو سر میبررری یا 

زندگی و یکنواخت می‌کنی برااام تمام اینارو خیلی عادی و در لحظه بهش بگو من چند نمونه مثال زدم برات 

از هیچییی نترس اگر خونواده حمایتگری هم نداری بقدری خودتو قوی و محکم نشون بده که نتونه بترسونت با جملاتی مثل ما به درد هم نمی‌خوریم یا باید بریم مشاوره و...

تو این مواقع  خودتو هم نظرش نشون بده مثلا آره موافقم باید بیشتر در مورد این رابطه فکر کرد یا ارره موافقم حتما چند جلسه تراپی نیازه و...

وقتی محکمت گازت میگیره یا جوری قلقکت میده که خوشت نمیاد قاطع برخورد کن 

عزت نفس و اعتماد بنفس تو نزار سرکوب کنه 

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐