ببین بزن تو راه گ..و..ز..ش اینجوری بخوای پیش بری کلا مرد سالاری پیش میاد و تو روز به روز افسرده میشی وقتی اینجوری بهت میگه درست تعریف نمیکنی و...
بهش بگو برررو بابا تو یه افسرده مازوخیسیمی وقتی میخوام باهات حرف بزنم باید مثل یک آدم عذا دار یا افسرده باشم
یا مثلاً بگو
بقدری چشمات تنگه که نمیتونی حتی ذوق طرف مقابل تو ببینی !!یا مثلاً بگو إنقدر شعور نداااری که ببینی من عشقتمم من برای تو ذوق نکنم حرف بزنم برای کی این کارو کنم!!!
اینارو یا جملات این مدلی و تو موقعیت های مشابه هی بگو تا ملکه ذهنش بشه به خودش شک کنه ...
یا میتونی وقتی اون داره چیزی تعریف میکنه بگی بقدری افسرده و بی حال حرف میزنی خوابممم میگیره یا حوصلمو سر میبررری یا
زندگی و یکنواخت میکنی برااام تمام اینارو خیلی عادی و در لحظه بهش بگو من چند نمونه مثال زدم برات
از هیچییی نترس اگر خونواده حمایتگری هم نداری بقدری خودتو قوی و محکم نشون بده که نتونه بترسونت با جملاتی مثل ما به درد هم نمیخوریم یا باید بریم مشاوره و...
تو این مواقع خودتو هم نظرش نشون بده مثلا آره موافقم باید بیشتر در مورد این رابطه فکر کرد یا ارره موافقم حتما چند جلسه تراپی نیازه و...
وقتی محکمت گازت میگیره یا جوری قلقکت میده که خوشت نمیاد قاطع برخورد کن
عزت نفس و اعتماد بنفس تو نزار سرکوب کنه