2777
2789
عنوان

محبت زیادی میکنه و من زده میشم کمک😰

1877 بازدید | 105 پست

خیلی خیلی خیلی محبت میکنه 

کوچیکترین بحثی پیش بیاد عذر خواهی میکنه

اگ ناراحت بشم تمام سیعشو میکنه خوشحالم کنه تن تن معذرت میخواد همش تشکر میکنه ازم ک پیششم اگ از چیزی بدم بیاد فورا برش میداره یا رفتارشو تکرار نمیکنه ی کلمه گفتم فالور همه رو انفالو کرد گفت ارزش ناراحتیتو نداره و نکته عجیب ماجرا اینجاست ک من گاهی زده میشم😐💔نمیدونم شاید ذات ادم اینطوریه ک یکی این بدخوردو باهاش داره ب خودش مغرور میشه من خیلی کنترل میکنم ولی کاش یکی ناشناس ب نامزدم بگه یکمی سیاست داشتع باشه 😐💔😂خودمم خندم میگیره ولی جدا دوسش دارم دلم نمیخاد زده بشم چیکار کنم بنظرتون بهش بگم؟

در من ،منی مرد که آرزوی زندگی داشت...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا مصبتو شکر جدا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

قدرش بدون

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

خوشی زده زیر دلت مثلا چه سیاستی داشته باشه نامحسوس گولت بزنه؟یا براش مهم نباشی شما شمارشو بده من توجیحش کنم بگم محبت زیادی سوتفاهم میاره برا بعضی ها اینگه دیگه غصه خوردن نداره