2777
2789
عنوان

خمیر پیتزا

165 بازدید | 18 پست

بچها من میخوام ب خمیر خیلی خوب و عالی در بیارم 

قبلا با ارد گندم درست کردم ولی شبیه نون شده بود و فک میکنم علتش این بود ک خمیر مایه خراب بوده 

حالا واسه همین میترسم باز درست کنم خراب بشه😂

از چ اردی باشه؟و اینکه تو نینی سایت دیدم بعضیا میگن میرن خمیر از نونوایی میگیرن ،چجوریه این؟مثل بازاریا میشه پیتزاش؟مث نون نمیشه؟و خمیر چ نونی میگیرید

🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟

از نون فانتزی ها خمیر میگیرم، نونپیتزا  نیمه اماده ش هم هست که با همین خمیر زدن، ارد پیتزا اماده رشد هم هست که اب اضافه میکنی و تبدیل به خمیر میشه ولی بنظر من کیفیت اون خمیر نون فانتزیا بهتر از این ارد بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید با ارد گندوم باشه .طعم  خمیرش دوست نداری ی بار با ماست درست کن

واسه من سبوس دار بود سری قبلی شاید واسه این بوده سنگین بود شکل نون شد وگرنه ظاهرش خیلی عالی شده بود حتی 

با آرد سفید درست کن آرد شیرینی خیلی خوب میشه با بکینگ پودر و خمیرمایه و اب و روغن و یکم ماست و نمک 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
از نون فانتزی ها خمیر میگیرم، نونپیتزا  نیمه اماده ش هم هست که با همین خمیر زدن، ارد پیتزا اماد ...

از اون نونای اماده خوشم نمیاد دوس دارم خودم کف سینی پهن کنم،یعنی اینایی ک نون فانتزی میفروشن خمیرشم میفروشن؟

با آرد سفید درست کن آرد شیرینی خیلی خوب میشه با بکینگ پودر و خمیرمایه و اب و روغن و یکم ماست و نمک&n ...

بگم ارد شیرینی پزی میخوام؟

بگم ارد شیرینی پزی میخوام؟

بله لوازم قنادیا آرد سفید یا آرد شیرینی 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
من آرد معمولی استفاده میکنم خمیر مایه هم اندازه ۵ هزار از نونوایی میخرم چون باید تازه استفاده شه حتی ...

خمیر مایع من واسه چن ماهه،یعنی میگید خراب شده؟تا امتحانش کنم اول 

ارد قنادی مخصوص کیک هس نه خمیر  مشکل از خمیر مایه ت بوده یا دستور پخت اشتباه بوده

دستورم درست بود خودم فک میکنم مشکل از خمیر مایه بود ک دیگه ریختمش یکی دیگه خریدم