2777
2789
عنوان

چرا هیچی نگفت؟😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگین خب باید چیکار کرد

عزیزم انقد خودتوتو کوچیک نکنین اگه اون طرف دوست داشته باشه پیام میده و طاقتش نمیاد قهر بمونین میدوتم صبر نداری دوس داری  باهم خوب باشبن ولی یکم به خودت ارزش قائل باش و صبر داشته باش بزار اون دنبالت باشه نه تو 

وقتی نمیخوای کات کنی دیگ از این لوس بازیا درنیار  بالغ باش

شما نمیدونید چجوریه که 

اشتباهات خودشا نمیبینه دیشب فقط میگفت من کاری نکردم و تو کردی و اینا

هرچی درست و عاقلانه حرف زدم فایده نداشت دیگه عصبی شدم و گفتم کات

نمیخام کات کنم واقعا که الان پیام ندم تا نداده؟ چکار کنم اصلا

حالتو میفهمم خودمم پریشب کات کردم جواب نداد حسابی ناراحت شدم. بعد گفتم پیامم جواب نداشت؟ گفت برو ب زندگیت برس 

یکی یکیو دوست داشته باشه یعنی سبکه؟

چه ربطی به دوست داشتن داره یه ساعت تومار خداحافظی نوشته الانم منتظره پیامع اونه سبکه دیگه کات کرده میخواد دوباره پیام بده سبک نیست چیه

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
میدونم الان چکار کنم؟ اصلا پیام ندم؟

نه دیگ حداقل یه تفاوت رفتاری با سریای قبل از خودت نشون بده که فک نکنه همیشه همین روالو میرفته و کاتم نمیخواسته بکنه کلا یکی از اشتباهات زیاد حرف زدنه کسی که واقعا بخواد کات کنه یه عالمه پیام نمیده برای کات واسه همین نترسیده میگ این نمیره هرکاری که بعد این جمله میکردیو دیگه نکن ک فک کنه این سری دیگ واقعیه اگ مهم باشی براش میترسه میاد نباشی دنبال فرصت بوده