2777
2789
عنوان

چرا هیچی نگفت؟😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 58 پست
عزیزم انقد خودتوتو کوچیک نکنین اگه اون طرف دوست داشته باشه پیام میده و طاقتش نمیاد قهر بمونین میدوتم ...

درسته 

جالب اینجاست پیام هم که میده مثلا متن های غمگین می‌فرسته و میگه چرا پیام ندادی و از این حرفا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه دیگ حداقل یه تفاوت رفتاری با سریای قبل از خودت نشون بده که فک نکنه همیشه همین روالو میرفته و کاتم ...

درسته 

کاری که میکردم این بود پیام میداد آشتی میکردیم 

من خودمم نمیخام‌ جدا بشیم پس پیام داد چکار کنم

چه ربطی به دوست داشتن داره یه ساعت تومار خداحافظی نوشته الانم منتظره پیامع اونه سبکه دیگه کات کرده م ...

یکم بهتر هم میتونید صحبت کنید.

تو شرایط من نیستید بدونید چه اتفاقی میگذره...

برای خودتون ارزش قائل باشید والامنم پسر بودم از دختری که اول خداحافظی میکنه بعد خودش پیام میده خوشم نمیومد

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
یکم بهتر هم میتونید صحبت کنید. تو شرایط من نیستید بدونید چه اتفاقی میگذره...

واقعیته دیگه حالا شما میخوای قبول نکنی خودت میدونی

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
کات نمیخام بکنم! واسه تنبیه بود وگرنه جدی جدی نمیخام‌کات کنم الان چه رفتاری داشته باشم؟

کات کردن و برگشتن فقط تورو بی ارزش و سبک میکنه تنبیه نیست تنبیه میتونه بی توجهی یا سرد رفتار کردن باشه برای طرفتم عادی میشع این رفتن و برگشتن هات تنبیه کجا بود