2821
2789
عنوان

کردا بیاین

142 بازدید | 19 پست

سلام خانومای عزیز...میشه لطفا طرز تهیه ی برساق رو بهم بگین هر بار خودم درست میکنم زیاد جالب نمیشه الانم خمیر اماده کردم که درست کنم فکرکنم خمیر زیاد پف نکرده ...البته با شیر

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ویییی بخدا هی یه دقه نمیشه داشتم فک میکردم برم خمیر بخرم درست کنم، من خمیر نان از نانوا میگیرم شکر م ...

مادرشوهرمم همینطوری درست میکنه ولی اون موقع سرخ کردن شکر میپاشه روش من زیاد دوس ندارم...شکر به خوردش برا بهتره

مادرشوهرمم همینطوری درست میکنه ولی اون موقع سرخ کردن شکر میپاشه روش من زیاد دوس ندارم...شکر به خوردش ...

اره تا خمیرو میارم شکرشو میزنم میزارم استراحت کنه که هم شکرش آب شه هم پف کنه ، من غشش دلم خاسس آخ بچم لگد زد😞😂

اره تا خمیرو میارم شکرشو میزنم میزارم استراحت کنه که هم شکرش آب شه هم پف کنه ، من غشش دلم خاسس آخ بچ ...

حامله ای نیا نی نی سایت  بخر درست کن بچه ت گناه داره 

ممنون میشم

آرد و روغن حیوانی ذوب شده قاطی میکنیم و بعد پودر رازیانه و نمک و زرد چوبه میریزیم بعدش شیر و شکر رو یکم گرم میکینم تا شکر ذوب شه توی شیر بعد محلول شیر و شکر رو به آرد اضافه میکینم و خمیر رو ورز میدیم و در آخر سرخش میکنیم 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز