aryoavina مدیر عضویت: 1402/11/05 تعداد پست: 237 عنوان کردا بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 19 پست سلام خانومای عزیز...میشه لطفا طرز تهیه ی برساق رو بهم بگین هر بار خودم درست میکنم زیاد جالب نمیشه الانم خمیر اماده کردم که درست کنم فکرکنم خمیر زیاد پف نکرده ...البته با شیر 1403/01/19 | 14:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aryoavina مدیر استارتر عضویت: 1402/11/05 تعداد پست: 237 آرد و روغن حیوانی ذوب شده قاطی میکنیم و بعد پودر رازیانه و نمک و زرد چوبه میریزیم بعدش شیر و شکر رو ... ممونم عزیزدلم...من اصلا شیر رو گرم نمیکنم
پژواک_کوهستان عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 6389 ممونم عزیزدلم...من اصلا شیر رو گرم نمیکنم مامان منم اصلا شیر رو گرم نمیکنه و به جای شکر نمک بیشتری میریزه توی بژی😂 بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
aryoavina مدیر استارتر عضویت: 1402/11/05 تعداد پست: 237 مامان منم اصلا شیر رو گرم نمیکنه و به جای شکر نمک بیشتری میریزه توی بژی😂 منم مامانم یادم داده بعدشم انقد به خودش میباله میگه هرچی میدونین من یادتون دادم
پژواک_کوهستان عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 6389 منم مامانم یادم داده بعدشم انقد به خودش میباله میگه هرچی میدونین من یادتون دادم ... ما هم مجبوریم قبول کنیم اونا اساتید ما هستن و همه چیز رو ازشون یادگرفتیم و خودمون هیچ کاره ایم😂😂 بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲