2777
2789
عنوان

من پر توقع‌ام؟

124 بازدید | 9 پست

من داداشم روز عید تصادف کرد ماشینش داغون شد...بعد میخواستن برن مسافرت کنسل کردن... ب شوهرم گفتم گفت ماشین تو رو بدیم برن زشته گفتم باشه...زنگ زدیم اومدن ماشین منو گرفتن رفتن....من کلا ن ناراحت شدم ن هیچی خب برادرزادم خیلی دلش می‌خواست برن....بعد اونام ی ۵ روزه رفتن اومدن به سلامتی‌....من با شوهرم صحبت شد گفتم اینا ک رفتن مسافرت از اینکه ماشین ما رو داشتن ی هدیه کوچولو برا بچم باید میگرفتن...کلا از روی احترام منظورم بود.....شوهرم ازم ناراحت شد ک تو چقدر متوقع هستی....این پرتوقعی هست؟؟میگم وقتی ۵ روز ماشین منو بردن مسافرت ی چیز خیلی کوچولو برا بچم میگرفتن؟؟؟حداقل ی خوراکی چون خودشون خیلی خرید کردن...خیرش رو ببینن ولی من به نظرم بخاطر تشکر باید یچیزی میگرفتن نه؟؟

قبلا من مسافرت میرفتم میگرفتم اونام میگرفتن....فقط مهر رفتم مسافرت جیزی نگرفتم چون کلا جایی ک رفته بودیم خوب نبود چیز خاصی هم نداشت....منم به عنوان مسافرت توقعی ندارم...ولی به عنوان تشکر برای بردن ماشینم دوست داشتم چیزی بگیرن..بد میگم؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

خیر 

حق با شماست

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بد نمیگی ولی توقع داشتن درست نیست

اگر اینکارو میکردن خیلی زیباتر بود و ادب رو رعایت کرده بودن ولی چون خواهر بردارید این حرفا رو که ندارید یه بارم ممکنه کار شما رو راه بندازن

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
اصلا نبابد ماشین رو میدادی

نمیشد...روز عیدی خونه بمونن بدون ماشین...بچه دلش مسافرت میخواست....شوهرم پیشنهاد داد منم قبول کردم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
بد نمیگی ولی توقع داشتن درست نیست اگر اینکارو میکردن خیلی زیباتر بود و ادب رو رعایت کرده بودن ولی چ ...

دقیقا حرف منم همین بود....داشتم پیش شوهرم همینو میگفتم ک حالا عیب نداره کلی در اصل باید میگرفتن دیدم شوهرم دلخور سد ک تو چقدر پرتوقع  هستی 

اگه میگرفتن خوب بود ولی چقد شوهرت با شعوره بنظرم حتس اگه توقع هم داری جلوی شوهرت نگو بذا همینجور باش ...

اتفاقه وقتی میبینم انقدر باشعوره حرصم میگیره...دوست دارم یکم خاله زنک بشه..البته ن زیاد.