2777
2789
عنوان

پاگشا كادو چي هديه بدم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 44 پست
بله ميخوام ٥ تومن بدم ولي كارت هديه سقف دو تومن داره اگه وجه نقد داخل پاكت باشه زشت نيست؟

اگه میخوای در حد 5 هزینه کنی 

همونو بده یه تیکه طلا بیشتر ب چشم میاد 

ولی پنج تومن هم زیاده بنظرم برای فامیل 

برای درجه یک خوبه

بازم هرجور صلاحه

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم مبلغش به طلا ارزشمندي نميرسه با اين وضع گروني

یعنی چی؟؟؟؟

سواد دارن دیگه سکه پارسیان هم بدید تو اینترنت سرچ میکنه چند سوت؟ چند شده؟

آخه کی ۵ میلیون نقد میده؟

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
ربع سکه

از قیمتش خدای خبر دارید ؟یعنی خودتون واسه پاگشایی فامیل سکه  ۱۷ تومنی میدید 🤔🤔🤔

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
از قیمتش خدای خبر دارید ؟یعنی خودتون واسه پاگشایی فامیل سکه  ۱۷ تومنی میدید 🤔🤔🤔

من فامیل دور رو پاگشا نمیکنم 

برای خواهر یا برادرم کمتر از این دیگه نمیشه داد که

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
ممنونم از محبتت  پاگشا من كه هيچ كس كادويي نداد😂 حقيقتا دوسشون دارم و از حالا دارم تدارك ميب ...

انرژی خوب گرفتم از شما   

خوش به حال اون عروس دوماد که یکی مشتاقانه منتظر اومدن شونه

چنین اشتیاق و احترامی رو من فقط از مادر و خواهرم دیدم و گرفتم

بقیه فقط برای رفع تکلیف بوده یا دستکم من اینجوری حس کردم

وطن ای مادر غمدیده ام.......

انرژی خوب گرفتم از شما     خوش به حال اون عروس دوماد که یکی مشتاقانه منتظر اومدن شونه چ ...

ممنونم از همه حس خوبي كه داديد كه حتما از وجود خوب خودتون هست❤️🫶🏻

یعنی چی؟؟؟؟ سواد دارن دیگه سکه پارسیان هم بدید تو اینترنت سرچ میکنه چند سوت؟ چند شده؟ آخه کی ۵ میل ...

عزيزم منظور يه تيكه طلا بود مثل انگشتر و ...

بله سكه گرمي هم دوستان پيشنهاد دادن و اينم ايده خوبي هست

یعنی چی؟؟؟؟ سواد دارن دیگه سکه پارسیان هم بدید تو اینترنت سرچ میکنه چند سوت؟ چند شده؟ آخه کی ۵ میل ...

بی انصافی نکنید

هر کی هر چی دوست داره و در توانش هست میده و بسته به دور و نزدیک بودن طرف و خیلی دلایل دیگه

عزيزم منظور يه تيكه طلا بود مثل انگشتر و ... بله سكه گرمي هم دوستان پيشنهاد دادن و اينم ايده خوبي ه ...

انگشتر سلیقه‌ای هست شاید طرف نپسنده.

سکه نهه

بی انصافی نکنید هر کی هر چی دوست داره و در توانش هست میده و بسته به دور و نزدیک بودن طرف و خیلی دلا ...

عزیزم اسی میگن ۵ تومن نقدی بدم.

عرض کردم شکیل نیست ۵۰ تا تراول ۱۰۰ تومنی مثلا تو پاکت.

سکه قشنگ تره با قیمت همون ۵ تومن

عزیزم اسی میگن ۵ تومن نقدی بدم. عرض کردم شکیل نیست ۵۰ تا تراول ۱۰۰ تومنی مثلا تو پاکت. سکه قشنگ تر ...

آهان

اینم ایده ی خوبیه

تا جایی که میدونم وقتی سکه گرمی رو بخوان بفروشن بازم یه کوچولو ضرر میکنن

اما اگر پول باشه خودشون هر چی نیاز داشته باشن میخرن

من فامیل دور رو پاگشا نمیکنم  برای خواهر یا برادرم کمتر از این دیگه نمیشه داد که

ایشون نگفت خواهر برادرش هست گفت از فامیل هست سکه خیلی زیاده قدیم قیمت مناسب بود میشد داد الان ۱۷ تومن پولش هست زیاده در توان هر کسی نیست البته خواهر برادر مونده به این که یکی چی بده من خواهر شوهرام واسه دنیا اومدن پسرم ۲۰۰ پول دادن در حالی که ما تو مراسم های اونا کم نذاشتیم واسه همین من نمیارم سکه بدم حتی برادرم دو سال پیش عید به پسرم ۱۰۰ تومن داد زنش دعوا راه انداخته بود به بجه این همه عیدی نمیدن😐چشمش خیلی تنگه واسه همین من نمیارم بهش سکه بدم شاید برادر خواهر شما سکه دادن یا طلا دادن اصولا شما هم باید همین کارو کنید اگه کمتر بدید زشته 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍