2777
2789
عنوان

پاگشا كادو چي هديه بدم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا همه واسه پاگشا به ما کاسه بشقاب دادن     شما چقدر خوبی  به نظرم یه هدیه کوچیک ...

ممنونم از محبتت 

پاگشا من كه هيچ كس كادويي نداد😂

حقيقتا دوسشون دارم و از حالا دارم تدارك ميبينم كه بتونم يه پذيرايي خوب و اوقات خوش كنارهم داشته باشيم

سكه خيلي گرونه راستش من ٥ تومن درنظر گرفتم سكه گرمي هم موقع فروش براشون ضرر نميشه؟

بروبانک ایران چک ۲۰۰بگیر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

میتونی ب هرکدوم یه کارت هدیه بدی 

یا کلا بری دلار چنج کنی بهشون بدی

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم