2789
عنوان

جدایی در عقد

409 بازدید | 23 پست

تو تاپیک قبلیم گفتم مشکلمو 

همسرم میگه بهت علاقه ندارم سر یه دعوای ساده از همه جاام بلاکم کرده نمیدونم چیکار کنم 

کسی بوده تو عقد تا طلاق بره یعنی شوهرش طلاق بخواد ولی بعد برگرده؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هعیی خاهر 

دوست منم دوست پسرش نامزدیشو زد بهم چون خواهرش فوت کرده بود

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   
چقدر نامردن اخه ما اصلا مشکل جدی ای نداشتیم تاحالا

اینا هم نداشتن 

همسایه قدیمی بودن و همو دوست داشتن 

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   
یک ماه میگذره از دعوامون خانوادش نمیزارن😔

پس بدرک با آدم بچه ننه هرچه زودتر جدابشی برد کردی

بعدم کسی که تو عقد و نامزدی بتونه یکماه قهر کنه فردا که رفتی سرزندگیت دوماه سه ماه قهر میکنه عادتش شده

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
پس بدرک با آدم بچه ننه هرچه زودتر جدابشی برد کردی بعدم کسی که تو عقد و نامزدی بتونه یکماه قهر کنه ف ...

اخه خیلی فراموش کردنش برام سخته خیلی دوست داشتیم همو یهو همه چی اوار شد رو سرم

به اون چه ارتباطی داره آخه بخاطر یکی دیگه زندگیتونو تباه نکنید 

همسرم خیلی دهن بینه منم عصبانی شدم تند رفتم ولی بعدش تا سر حد التماس رفتم اونم خیلی بهم توهین کرد

رفت به خانوادش گفت همه چیزو اوناام که دخالت کردن در حدی پرش کردن که میگه نمیخوامت 

خیلی دوسم داشت😔

اخه خیلی فراموش کردنش برام سخته خیلی دوست داشتیم همو یهو همه چی اوار شد رو سرم

عزیزم معلومه که سخته فقط باید زمان بگذره به این فکر کن که خداروشکر تو عقد ذات خودشو نشون داد

اگه پیش قدم شد واسه آشتی برو باهاش مشاوره 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
عزیزم معلومه که سخته فقط باید زمان بگذره به این فکر کن که خداروشکر تو عقد ذات خودشو نشون داد اگه پی ...

نمیاد مشاوره 

اصلا حاضر نیست باهام حرف بزنه همش فحش میده به خودم و خانوادم