2777
2789
عنوان

جدایی در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 23 پست
همسرم خیلی دهن بینه منم عصبانی شدم تند رفتم ولی بعدش تا سر حد التماس رفتم اونم خیلی بهم توهین کرد ر ...

ببین به نظرم هنوز زیر یه سقف نرفتین اون دهن بینه و با حرف خانوادش اینجوری میشه برین زیر یه سقف که بدتره ولی خب اینجا یه مشکلی هست اونم اینکه تو بهش علاقه داری میدونم شرایط سختیه ولی خب پیشنهادم به تو اینه که کمتر  سراغشو بگیری و اصلا التماسشو نکنی یه مدت بی خیال باش خلاصه متوجه میشه که خانواده و خواهرش هرکدوم زندگی جدای خودشونو دارن و در آخر اونی که دوسش داره تویی امیدوارم تا زمانی که از چشمت نیوفتاده متوجه‌  بشه و برگرده پس تو فعلا هیچ کاری نکن نه التماس نه زنگ نه پیام سخته ولی اگه اینکارو نکنی بدتر میشه بهت قول میدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش قلبمم اینو میفهمید اخه خیلی روزای خوبی باهم داشتیم الان با بی رحمی بهم فحش میده و میگه نمیخوامت

هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست عزیزم از همه هم همه چیز برمیاد 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
من فکر میکنم بله منتها الان داره هیجانی داره عجل میکنه تو اشتباه رو اونجایی کردی که عصبانی شد التماس ...

خیلی التماس کردم یک ماهه دارم التماس میکنم بهانه میاره اختلافات خانوادگیو پیش میکشه