arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28788 عنوان خانمایی ک عمل بینی انجام دادین 103 بازدید | 10 پست دو هفته بعد عمل میشه ی سفر چند روزه رفت ؟۸ ساعت تو ماشین؟ چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس 1403/01/19 | 10:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانیمیردا عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2600 اره برام دعا کنین فرهنگیان بیارم و شرمنده مادرم نشم😘من نیازمندم تک دختر جهان پسری با قد ۱۹۰ و ته ریش و چشم ابرو مشکی باشم😂🦧
daryaa123 عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 2775 من چون شمال عمل شدم ۷ ساعت هم فاصله بود ۶ روزبعدعمل واسه کشیدن تامپون رفتم دوباره شمال ۳ روز هم موندم همش به گشت وگزاربودیم مشکلی هم پیش نیومد
arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28788 من چون شمال عمل شدم ۷ ساعت هم فاصله بود ۶ روزبعدعمل واسه کشیدن تامپون رفتم دوباره شمال ۳ روز هم موند ... عزیزم ۵ ماه بعد عمل ورم دماغت رفته بود؟ چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
daryaa123 عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 2775 عزیزم ۵ ماه بعد عمل ورم دماغت رفته بود؟ نه عزیزم هنوزبینیم خیلی ورم داره اصلا نمیدونم ورم هست یا اینکه دیگه فرمش همینه
عهعهعهعهعهع عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 1020 عزیزم ۵ ماه بعد عمل ورم دماغت رفته بود؟ اسی لایکم کن بد چند وقت میشه باردار شد ورم و کبودی صورت تا چند وقته دکتر خوب کدوم شهر میشناسید و هزینه عمل چقدر شد خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی
arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28788 اسی لایکم کن بد چند وقت میشه باردار شد ورم و کبودی صورت تا چند وقته دکتر خوب ... ربطی ب بارداری نداره عزیزمحتی بعد دو ماه میشه رفت باشگاه ورزشو ادامه داد چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28788 اسی لایکم کن بد چند وقت میشه باردار شد ورم و کبودی صورت تا چند وقته دکتر خوب ... ۴۳ تومن شهرشم نمیتونم بگم چون شهر خودمه چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28788 نه عزیزم هنوزبینیم خیلی ورم داره اصلا نمیدونم ورم هست یا اینکه دیگه فرمش همینه من شهریور عروسیمه میترسم ورمش نرهمیخوام بین فانتزی و نیمه فانتزی عمل کنماگه طبیعی عمل کردی خب خیلی تفاوت چشم گیری نمیکنه چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس