2777
2789
عنوان

خانمایی ک عمل بینی انجام دادین

103 بازدید | 10 پست

دو هفته بعد عمل میشه ی سفر چند روزه رفت ؟

۸ ساعت تو ماشین؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چون شمال عمل شدم ۷ ساعت هم فاصله بود ۶ روزبعدعمل واسه کشیدن تامپون رفتم دوباره شمال ۳ روز هم موند ...

عزیزم ۵ ماه بعد عمل ورم دماغت رفته بود؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

عزیزم ۵ ماه بعد عمل ورم دماغت رفته بود؟

اسی لایکم کن 

بد چند وقت میشه باردار شد 

ورم و کبودی صورت تا چند وقته 

دکتر خوب کدوم شهر میشناسید و هزینه عمل چقدر شد

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

اسی لایکم کن  بد چند وقت میشه باردار شد  ورم و کبودی صورت تا چند وقته  دکتر خوب ...

ربطی ب بارداری نداره عزیزم

حتی بعد دو ماه میشه رفت باشگاه ورزشو ادامه داد

اسی لایکم کن  بد چند وقت میشه باردار شد  ورم و کبودی صورت تا چند وقته  دکتر خوب ...

۴۳ تومن شهرشم نمیتونم بگم چون شهر خودمه

نه عزیزم هنوزبینیم خیلی ورم داره اصلا نمیدونم ورم هست یا اینکه دیگه فرمش همینه

من شهریور عروسیمه میترسم ورمش نره

میخوام بین فانتزی و نیمه فانتزی عمل کنم

اگه طبیعی عمل کردی خب خیلی تفاوت چشم گیری نمیکنه