2777
2789
عنوان

دکتر شهرام منوچهری درمان بواسیر

158 بازدید | 14 پست

سلام این تاپیک رو زدم که بگم فقط حواستون باشه گول تبلیغات شهرام منوچهری رو نخورید! من اول دیدم که چقدر همه میگن خوبه و میخواستم برم ولی بعد فهمیدم تک و توک نظر واقعی در مورد ایشون پیدا میشه توی اینترنت که خیلی هم مثبت نیستن. اکثرا نظرات اغراق آمیز و عجیب و غریب تبلیغاتی خودشونه که اگه به اسم و عکس اون اکانت هایی که این نظرات رو گذاشتن نگاه کنید متوجه میشید کار یه نفره و فیکه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکدوم رو چقدر استفاده کردی؟ چندبار در روز و چه مدت و چه چیزایی رو رعایت میکردی؟

پماد روزی دو دفعه ..یکبار صبح یکبار شب...قرص با چاقو باز کن مایع ژله ای اش میزنی روی زایده گوشتی باوسیر ...روزی یک قرص

من تا یک ماه استفاده کردم خوب خوب شدم..قبلا یکبار عمل شدم از مرگ بدتره ..بعد ۶سال دوباره برگشت بدتر ازقبل 

کاش تو سهم من بودی❤️

سلام .  من بیمار دکتر منوچهری بودم ،دکتر منوچهری آنقدر کارش خوبه وآنقد بیمارداره که نیاز به تبلیغ نداره ،در ضمن ظاهرا شما خبر نداری که بعلت تعداد زیاد بیماران ایشان دیگه اصلا بیماران مقعدی رو ویزیت نمیکه ،خوبه اول یه سری به سایتها و اینستاگرام بزنی بعد این حرفاروبزنی

من با پماد رکتول وقرص ویتامین آ...باوسیر وحشتناکی رو‌درمان کردم بدون جراحی

عزیزم ویتامین آ قرص نداره ، میشه بگی قرص بود یا پماد من فقط دیدم قرص ویتامین e بود ، گلم شما کامل بیرون زدگیتون خوب شد؟

سلام . من بیمار دکتر منوچهری بودم ،دکتر منوچهری آنقدر کارش خوبه وآنقد بیمارداره که نیاز به تبلیغ ند ...

آره فکر کنم ایشون از بیمارایی بودمن که دکتر منوچهری درمانشون را نپذیرفته ،چون دکتر از ابتدای سال  اعلام کرده که بیماران نشیمنگاهی را نمیپذیرن ولی بیمارای قبلی و نزدیکان بیماران قبلی رو دیدم  بخاطر رودربایستی میپذیرن ،

سلام . من بیمار دکتر منوچهری بودم ،دکتر منوچهری آنقدر کارش خوبه وآنقد بیمارداره که نیاز به تبلیغ ند ...

آره حق با شماست،البته من قبلا بیمار ایشون بودم یه بیمار که از دوستام بود بهشون معرفی کردم که فالوور اینستای دکتر شده  بود دکتر بخاطر اینکه فالوورش بود قبولش کرد کارشو انجام داد وخوبم شو وخیلی هم راضی بود 

این مریم خانم ۷۶ ۷۶  که در این چت مدیره همه جا بدون دلیل از دکتر منوچهری بد گفته .فکر میکنم اصلا بیمار دکتر منوچهری نبوده واجیر شده برای بد گفتن از بهترین ومتعهدترین جراح کولورکتال ایران. خوب بالاخره همه ی خوبا دشمنای بد وخیلی بد هم دارن .من که هم خودم وهم کسانی که معرفی کردم همه از دکترمنوچهری رضایت بسیار بالاداشتیم و داریم.اصلا بهتر از دکتر منوچهری ومنشی فوقالعاده دلسوز ومهربون و پیگیرشون در ایران که هیچ در تمام دنیا هم نداریم.اینا اصلا پیش منشی ها یا دکترای بد اخلاق که کار دکتراشون انگشت کوچیکه دکتر منوچهری هم نیست نرفتن که قدر عافیت بدانند .دکتر منوچهری و منشیشون خانم بابائی واقعا گل هستن.

این مریم خانم ۷۶ ۷۶ که در این چت مدیره همه جا بدون دلیل از دکتر منوچهری بد گفته .فکر میکنم اصلا بیم ...

سلام عزیزم. حق با شماست .پدر من هم بیمار دکترمنوچهری بودن و بنظر من وخانواده ام بهترین وبا اخلاق ترین پزشک ایران فقط وفقط دکتر منوچهری هست .قول میدم که دکتر بایک بررسی ومعاینه  کوچیک درد  بیمارایی که یک عمر مشکلشون لاینحل بوده تشخیص میده ودرمان میکنه ودر جراحی سرطان های روده بزرگ که واقعا بهترینن .

دکتر منوچهری واقعا بینظیر وعالی هستن و من و دوستانم که توسط دکتر منوچهری جراحی شدیم هم واقعا راضی وسلامت هستیم بعلاوه منشی ایشان هم بسیار عالی و بینظیرند و بطور مرتب پاسخگوی بیمار هستن واصلا در مسیر درمان احساس تنهائی و بی پناهی و بلا تکلیفی نمیکنیم واقعا نمیدونم افرادی که از استاد منوچهری بد میگن چقدر گرفتن که بیماران بیچاره رو گمراه کنن