2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشمات خوشگله پسر خاله ام 

فرم لبات قشنگه زنداییم 

قدت خیلی خوبه اکثرا 

پاهای خوش فرمی داری زنعموم 

ابروهات خیلی خوبه زنعموی دیگه ام 

موهات خیلی خوشگله رفیقم 

من اکثرا یادمه تعریف هارو

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

از بچگی همه بهم میگن خوش سر و زبون یا خوشگلی بابام چن وقت پیش گف اگ فلانی ب اندازه دختر من (یعنی من)قشنگ بود چیکار میکرد یا مادرشوهرم گف وای فلانی عروسش چقد قشنگه اک عروسش اندازه فاطمه ی من قشنگ بود خودشو میکشت لابد😁😁🤣🤣🤣

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

هروقت میگن اهل پشته کسی حرف زدن و غیبت نیستی خیلی خوبی کیف میکنم خدا کنه هیچوقت بدگویی وغیبت نکنم و همه بدونن اینو جلومم بد کسیو نگن

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
از بچگی همه بهم میگن خوش سر و زبون یا خوشگلی بابام چن وقت پیش گف اگ فلانی ب اندازه دختر من (یعنی من) ...

شوهرمم گاهی اوقات میگ من باورم نمیشه تو زنمی 🥺😂😂

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔