2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928653 بازدید | 42808 پست
نفخ هم خودش از علائم بارداریه ..اصلا من این ماه علائمم نسبت ب ماههای قبل خیلی کمتر بود ..انرژی مثبت ...

شیدا جون چند روز بعد امپول بیبی زدی؟؟؟و اینکه چند تا امپول زدی؟؟؟راستی بهت تبریک میگم نینییییییی اومدهههه تو دلت❤❤❤❤

💫صبر داشته باش💫                                          باز میشه این در...صبح میشه این شب❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کنه این تاپیک واسه منم خیر باشهههه...منم ۱۰ روز از تزریق آمپولم میگذرههههه علائم پری خیلی دارم 😞امیدوارم منم مثل بقیه بچه ها جواب بگیرم🙏

💫صبر داشته باش💫                                          باز میشه این در...صبح میشه این شب❤
شیدا جون چند روز بعد امپول بیبی زدی؟؟؟و اینکه چند تا امپول زدی؟؟؟راستی بهت تبریک میگم نینییییییی اوم ...

من روز ۱۲ و ۱۳ سیکلم امپول زدم ..دوتا زدم.. و ۱۲ روز بعد از امپول اخر بیبی زدم

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
من روز ۱۲ و ۱۳ سیکلم امپول زدم ..دوتا زدم.. و ۱۲ روز بعد از امپول اخر بیبی زدم

شیدا جون بییی ک زدی کمرنگ بود یا پررنگ؟؟؟

منم این ماه ۷.۸.۹  امپول زدم 

منتظرم۵ روز دیگه باید اچ سی جی بزنم ...

دوفاستونم داده بخورم ...ده روز بعد از دوفاستون اگه پریود نشدم بی بی چک گف بزارم 😥

دوبار سقط داشتم خیلی نگران ولی سعی میکنم به روی خودم نیارم 

چه تاپیک خوبی همش خوش خبری داره توووش حال و هوام عوض شد از خوشحالی دوستان

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان