2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928653 بازدید | 42808 پست
احساس مبکنم هر کی میاد تو این تایپک یه انرژی هست که مثبت میشه

اگه اینطوره منم هستم😎😎😎😎

هم انرژی بگیرم هم خبرهای خوب بشنوم و هم ایشالا خبر خوب بدم😍😍😉

گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درستش ۱۴ روز بعد از زدن آمپول

شما هم امپول زدین؟؟من دیگه امروز ۱۰ روز بعد ۲ تا امپول بیبیم منفی شد خیلی هم دل درد پری دارم خدا کنههههه نیاد حالا کی باید بیبی بزارم چون دیگه فکر نکنم کاذب بدههه چون تموم شد

💫صبر داشته باش💫                                          باز میشه این در...صبح میشه این شب❤
شما هم امپول زدین؟؟من دیگه امروز ۱۰ روز بعد ۲ تا امپول بیبیم منفی شد خیلی هم دل درد پری دارم خدا کنه ...

راستش من دیدم تو تاپک ها نوشتن که روز ۱۱ بیبی زدن مثلت بوده اما روز ۱۲ زدن منفی شده حداقل صبر کن ۱۲ روز بگذره 

بیبی چک نزدی هنوز؟

میگم ک ۱۰ ۱۱ روز از امپولم میگذره تا دیروز مثبت بود امروز منفی شد حالا نمیدونم چی کار کنم😔درد پریم ک دارم میگن دقیق بعد ۱۳ روز بعد امپول پری میشی با این اوصاف درد پریه دیگه😭

💫صبر داشته باش💫                                          باز میشه این در...صبح میشه این شب❤
شیدا جون بییی ک زدی کمرنگ بود یا پررنگ؟؟؟

کمرنگ بود عزیزم ..اولش ک خیلی کمرنگ بود بعد از نیم ساعت یکم واضح شد

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
وااای شیدا جون خیلی خوشحال شدم عزیزم انشاالله بارداری بی دردسری داشته باشی واسه  منم دعا کن..

ممنون عزیزم انشالله واسه شما

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
میگم ک ۱۰ ۱۱ روز از امپولم میگذره تا دیروز مثبت بود امروز منفی شد حالا نمیدونم چی کار کنم😔درد پریم ...

سارا جون ببخشیدا جیش اول صبح زدی یا نه بعدشم انشالله مثبته فعلا صبر کن

سارا جون ببخشیدا جیش اول صبح زدی یا نه بعدشم انشالله مثبته فعلا صبر کن

اول صبح زدم عشقم ولی میگن بعد ۱۳ روز پری میاد والا یعنی ۱۳ روز بعد تزریق

کمرنگ بود عزیزم ..اولش ک خیلی کمرنگ بود بعد از نیم ساعت یکم واضح شد

شیدا جونم ببخشا هی سوال میپرسم میگم بیبی چکت دقیقا کی پررنگ شد و زود اومد بالا