2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928560 بازدید | 42808 پست
عزيزم بذار دقيق فرداي روزي كه موعدته بي بي چك بذار  نتيجه اش هرچي باشه قطعيه.. چون امكان داره ...

اره اصلا نمیزنم این ماه واقعا خودمو زدم بی خیالی هر چی میخواد بشه از دست من خارجه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تبریک میگم بهت مامان شدی. خداروشکر. ایشالا بقیه هم به زودی نینی هاشون میاد تو دلشون. کاذب نیست ...

مرسی عزیزم ...انشالله دامن همه منتظرا سبز بشه...ولی من۱۲روز از امپولم میگذره الان تو نت خوندم باید۱۴روز بگذره احتمالا کاذب باشه واسه من

بابت همه چی ازت ممنونم خداجون
مرسی عزیزم ...انشالله دامن همه منتظرا سبز بشه...ولی من۱۲روز از امپولم میگذره الان تو نت خوندم باید۱۴ ...

من از ۹ر ز بعد آمپول بی بی مثبت شد. خیلیا زود اثر آمپول از،بدنشون میره. چون به این پررنگیه من میگم به احتمال زیاد بارداری عزیزم

سلام عزیزم خداروشکرمشکلی نداشتی،خیلی هابعدعکس رنگی باردارشدن شماهم ان شاالله همین ماه نتیجه میگیرید، ...

فدات گلم بعد عکس رنگی دیروز ۱۴ عادتم بود رفتم سنو دادم ۸تا تخمک داشتم ۴تا تو تخمدان سمت راست ۴تا تو تخمدان سمت چپ سمت راست به سایز ۲۳ و ۱۷ و ۱۵ سمت چپ به سایز ۱۱ و ۱۲ و ۱۴ و ۱۵ حالا قراره امروز امپول ازاد سازی بزنم و فردادعصر ای یو ای بشم 

به سلامتی ان شاالله .موفق بشی.من خیلی وقته توفکرشم ولی چن بار قرار شد بریم که توی روز ۱۴ سیکلم دکتر ...

انشاالله حتما برام دعا کنین خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم انشاالله همگی باهم نی نی دار بشیم

انشاالله حتما برام دعا کنین خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم انشاالله همگی باهم نی نی دار بشیم

الهی آمین. ان شاالله بگیره و مامان میشی. برات دعامیکنیم فقط استرس نداشته باش اون لحظه

بعد از چن وقت مشخص شد؟؟؟

حدود ١ماهي طول كشيد چون سونوم چيزي مشخص نشد 

گفتن خارج رحمي و بايد بتا كنترل بشه

ولي خارج رحمي نبودم هر سه روز يك بار ازمايش ميدادم

كه چن برابر ميشد

خدايا دوستت دارم ♥️