2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928489 بازدید | 42808 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا شما هم اقدام کردین

بله اقدامم ماه قبل لتروزل تنها از این ماه امپول زدم لتروزل روزی سه تا بعد امپول دکتر گفت 36ساعت بعد اقدام کن البته من روز امپول با 36ساعت بعد اقدام کردم امروز روز هفتم اثر امپولا رفته چون دو روزه بی بی زدم منفی شده میدونم زود زدم انشاالله ببینیم چی پیش میاد راستش این تاپیک خوندم انرژی مثبت  گرفتم بازم مثبت تو این تاپیک بیشتر بیشتر بشه همه مامان بشن توکل به خدا

منم امروز روز 6بعده امپولمه ازچارشتبه صبح که آمپول زدم هرروز اقدام داشتم امروز وفردا هم بازم اقدام میکنم دیگه ازسه شنبه عصرساعت7میره تو زمان قمردرعقرب ونباید رابطه داشت بچها حواستون باشه

خدایاشکرت که جوابه صبرمو دادی...فندوقمو به خودت سپردم سالم برسونش به دستم
سلام گلی اگه پریودشدی که مشکلی نیس.اگه نشدی برو حتما دکتر.تازه اینجوری شدی؟

اره

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
شما چندمین ماهه اقدامی عزیز 

عزیزم من ازمرداد96تو اقدامم ولی نگرفت رفتم پیش متخصص زنان که اونم همش داروهای الکی وقوی میدادبعدش یه متخصص ناباروری پیداکردم الان از برج10باایشون دارم پیش میرم همه آزمایشات تخصصی وعکس رنگی رو هم برام تجویزکرد انجام دادم خودم مشکلی ندارم یه تنبلی خیلی کم دکترم گفت دارم بیشتر شوهرم مشکل داره مورفولوژی ویکمم تحرک...

سلام کسی نیست؟؟ببخشید یه سوال داشتم؟؟کسی بوده بعد امپول ترشحش سفید غلیظ باشه ؟؟؟

من ماه قبلی که آمپول زدم داشتم ولی این ماه هیچ علائمی ندارم نه سینه درد نه دل درد نه تیرکشیدن تخمدان هیچییی

بچها این امپولا به شما میسازه؟منکه دوماهه دارم میزنم هم بی حوصلم میکنه هم عصبی خیلی حالت بیحالی وافسردگی بهم میده اشتهامم زیادمیکنه

سلام دوستان من شنبه رفتم ازمایش بتام ۵ بود  پریودم نشدم  پیش دکترم رفتم گف مشکوکه از نظر ...

ووووی عزیزم مامان شدی رفت مبااارکه

بچها بازم رو تقویم نگاه کنین ازسه شنبه ساعت 7 میره تو وقت قمردرعقرب تا پنجشنبه فک کنم حواستون باشه رابطه نداشته باشین