2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928526 بازدید | 42808 پست
ممنون گلی ان شالله.منم الان دوساله تقریبا.شما چ کار کردین سمانه جان ک باردارشدین؟مشکلتون چی بود؟

من زير نظر يه دكتري بودم حدود ٦/٧ماه 

بهش ميگفتم ميخام باردار شم 

ولي فقط قرصاي جلوگيري ياز و ياسمين ميداد بعضي وقتام ال دي 

ميگفت اول بايد پريوديت تنظيم بشه 

پريوديم كه تنظيم نشد هيچ 

حامله هم نشدم پيشش، 

رفتم پيش يه دكتر ديگه 

بهم گفت چيكار كردي با خودت كه تخمدونات اينقدر ورم كرده 

و خيلي خطرناك شده، 

من تنبلي تخمدان داشتم و پريوداي نامنظم و طولاني

هر ماه سونو ميدادم و پروژسترون ميخوردم تا تخمدونام ب حالت عادي برگرده ..

بعد چندين ماه، امپولو شروع كردم

كه اول هيچ نتيجه اي نداشت 

بعدش كيست ميشد،

بعد كه تخمك ازاد كردم زخم دهانه رحم شدم

و ي مدت صبر كردم 

البته دكترم ميگفت برو اي يو اي

من ميگفتم بايد طبيعي باردار شم

خلاصه بعدش كه دهانه رحم اوك شد

امپولا و قرصا رو استفاده كردم 

استرس نداشتم اصلا چون فكرشم نميكردم بگيره...

خودمو سرگرم ميكردم اصلا بهش فكر نميكردم

كلا بيخيال بيخيال شدم ديگه 

كه گرفت....

خدايا دوستت دارم ♥️
ممنون گلی ان شالله.منم الان دوساله تقریبا.شما چ کار کردین سمانه جان ک باردارشدین؟مشکلتون چی بود؟

البته بماند كه بارداريمً ب سختي شروع شد 

بهم ميگفتن كه خارج رحم باردارم و بايد سقط كنم 

استراحت مطلق شدم

بعد سنگ كليه اوردم و بيمارستان بستري شدم 

و خلاصه منتظرم فقط زود تموم شه....

الان٦ماهمه ..كوچولوم سالمه و خداروشكر ميكنم 

كه  منتظر موندم و صداي قلبشو شنيدم و به حرف دكتر كه گفته بود زايشگاه سقط گوش نكردم ...

خدايا دوستت دارم ♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش ب حالت عزیزم صبرت خوبه.من ب خدا نمیتونم تحمل کنم تا پریودی.ممنون گلی ان شالله همچنین خودت 😘😘

من ازدیروز احساس پریودی دارم کمرو دل درد.و ترشحات که همیشه قبل پری دارم بعد کم کم قرمز میشن.فردا ۱۴ روز بعده آمپوله ولی انگار این ماهم خبری نیست.دعا کنید منم برا همه دعا میکنم

امروز ۱۱ روز میگذره از آمپولم رفتم آزمایش دادم منفی بود ۱ بود. سینه هام درد میکنه

ناراحت نباش گلم.خیلی سخته باامید بری آزمایش بدی بعدم منفی بشه ولی کمی زود رفتی خدارو چه دیدی شاید از ۱۴ به بعد تازه هورمون اچ سی جی تولید بشه..خرسیجون منکه احساس پریودی شدید دارم.فردا ۱۴ روز بعده امپوله .اصلا درد سینه هم ندارم‌.فک کنم منتفیه بازم.چه کنیم دیگه تا خونریزی شروع نشده امید داریم هنوز

منم دقیقا همین تنبلی لعنتی دارم و ماه اوله که آمپول زدم ولتروزل خوردم.ببخشید عزیزم سوال میکنما چون ش ...

من دوسال اقدامم

پارسالم ی سقط داشتم تو ماه اول بارداریم

خیلی دلم میخواد دیگه این ماه بشم خسته شدم

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
ناراحت نباش گلم.خیلی سخته باامید بری آزمایش بدی بعدم منفی بشه ولی کمی زود رفتی خدارو چه دیدی شاید از ...

میدونید من چرا شک کردم چون درد ندارم .سینه هام درد میکنه .ولی منفی شد. بازم امید دارم. اشکال نداره گلی هر وقت وقتش بشه خدا بماهم میده. 

سلام دوستای گلم همدردای من سنگ صبورام اینجا فقط دردمو میتونم به شما بگم هیچ محرم اسراری ندارم...امروز5 روزبعد امپوله این ماه درد نداشتم نمیدونم چرا نه سینه هام درد گرفت نه تخمدونام ماه قبلی ازفردای تزریق آمپول درد شدید تو تخمدونام داشتم سینه هام دردمیکرد زیردلم خیلی فشاربود ولی این ماه اصلانمیدونم چرا

خدایاشکرت که جوابه صبرمو دادی...فندوقمو به خودت سپردم سالم برسونش به دستم
میدونید من چرا شک کردم چون درد ندارم .سینه هام درد میکنه .ولی منفی شد. بازم امید دارم. اشکال نداره گ ...

دقیقا منم همینطور منم اصلا این ماه دردندارم حتی سینه هام

خدایاشکرت که جوابه صبرمو دادی...فندوقمو به خودت سپردم سالم برسونش به دستم
منم دقیقا همین تنبلی لعنتی دارم و ماه اوله که آمپول زدم ولتروزل خوردم.ببخشید عزیزم سوال میکنما چون ش ...

سلام شما فقط تنبلی دارین منم اولین ماهه لتروزل امپول زدم البته پی سی او هستم ببخشید شما علایم بعد از امپول چی بود من فقط 36ساعت بعد امپول یکم راه رفتن سخت شد یه کم واژنم درد میکرد کهدبعد از. دوساعت علایمی نداشتم الانم هیچ علایمی ندارم شما علامتی نداشتین 

سلام دوستای گلم همدردای من سنگ صبورام اینجا فقط دردمو میتونم به شما بگم هیچ محرم اسراری ندارم...امرو ...

سلام عزیزم منم شیش روز میگزره هیچ علایمی هم ندارم فقط 36ساعت بعد امپول  تو واژنم زیر شکمم دردکشید سوزن سوزن شد بعد از یکساعت خوب شد انشاالله مامان میشیم 

البته بماند كه بارداريمً ب سختي شروع شد  بهم ميگفتن كه خارج رحم باردارم و بايد سقط كنم  ...

عزییییزم چ قدر سخت بوده و چ قدر عالی که تونستی از پسش بربیای .خداروشکرکه الان نی نی صحیح و سالم دارم ان شالله که راحت زایمان کنی و نی نی خوشگلتو بغل بگیری.واسه منم دعا کن😘

من ازدیروز احساس پریودی دارم کمرو دل درد.و ترشحات که همیشه قبل پری دارم بعد کم کم قرمز میشن.فردا ۱۴ ...

حتماااا عزیزم ان شالله که این ماه خدا جواب هممون رو میده...آمییبییین

من ازدیروز احساس پریودی دارم کمرو دل درد.و ترشحات که همیشه قبل پری دارم بعد کم کم قرمز میشن.فردا ۱۴ ...

حتماااا عزیزم.ان شالله که خدا این ماه جواب هممون رو میده و از چشم انتظاری راحت میشیم.آمیییین