2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928501 بازدید | 42808 پست
سلام عزیزای دل.خوبید؟من ک اصلا خوب نیستم امروز بی بی چک گذاشتم منفی شد.۱۰ روزه که از زدن آمپول میگذر ...

عزیزم زود گذاشتی.من امروز ۱۲ روز بعداز امپولم.ولی بیبی ندارم بزارم.خودمم میگم بهترکه ندارم‌ ولی راستش بگم خیلی وسوسه میشم.داروخونه هم دوره.حوصله ندارم خودم برم بگیرم.منتظر میشم اگه پری عقب افتاد و نیومد اونوقت شاید یه دونه بزارم.اگه پری نیومد ۱۷ برج .میریم آز میدم

۱۴ روز که از امپولت گذشت.روز ۱۵ صبح بیبی بزار.منتظریما خبرش بده بهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم زود گذاشتی.من امروز ۱۲ روز بعداز امپولم.ولی بیبی ندارم بزارم.خودمم میگم بهترکه ندارم‌ ولی راست ...

خوش ب حالت عزیزم صبرت خوبه.من ب خدا نمیتونم تحمل کنم تا پریودی.ممنون گلی ان شالله همچنین خودت 😘😘

امروز ۱۱ روز میگذره از آمپولم رفتم آزمایش دادم منفی بود ۱ بود. سینه هام درد میکنه

عزيزم خيلي زود رفتي كه، واسه من بي بي چكم نشون نداد منفي بود

بذار ١هفته از تاريخ پريودت بگذره 

من دو روز بعد پريودم بي بي چكم مثبت شد

خدايا دوستت دارم ♥️
خوش ب حالت عزیزم صبرت خوبه.من ب خدا نمیتونم تحمل کنم تا پریودی.ممنون گلی ان شالله همچنین خودت 😘😘

سلام گلم زود زدی 

منم امروز ۹روزه از امپولم میگذره ولی دیگه تجربه شده برام باید ۱۴روز کامل لگذره و روز ۱۵ بزنیم یا تا روز بعد موعد صبر کنیم

سخته لامصب اصن نمیگذره روزهای بعد امپول😪😪😪😪😪

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
سلام گلم زود زدی  منم امروز ۹روزه از امپولم میگذره ولی دیگه تجربه شده برام باید ۱۴روز کامل لگذ ...

عزیزم بانو الیناز جان شما دفعه چندمه که آمپول میزنید؟مشکلتون چیه؟ان شالله که این ماه تیکرت واقعی میشه 🙏🙏

عزیزم بانو الیناز جان شما دفعه چندمه که آمپول میزنید؟مشکلتون چیه؟ان شالله که این ماه تیکرت واقعی میش ...

سلام عزیزم  من کمی تنبلی دارم و شوهرم ضعف تحرک اسپرم

این ما ایشون داروهای تقویتی مصرف کردن منم کلومیفن و لتروزول خوردم امپولم زدم 

این بار دفعه سوممه امپول میزنم

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
سلام عزیزم  من کمی تنبلی دارم و شوهرم ضعف تحرک اسپرم این ما ایشون داروهای تقویتی مصرف کردن منم ...

منم دقیقا همین تنبلی لعنتی دارم و ماه اوله که آمپول زدم ولتروزل خوردم.ببخشید عزیزم سوال میکنما چون شرایطت مثل خودمه میپرسم.چندوقته اقدامی؟

ان شاء الله به زودي تو هم بياي خبر مامان شدنتو بدي من نزديك به دو سال و نيم منتظر بودم😔

ممنون گلی ان شالله.منم الان دوساله تقریبا.شما چ کار کردین سمانه جان ک باردارشدین؟مشکلتون چی بود؟

سلام به همگی انشاالله همه مامان بشین من پی سی او هستم لتروزل روزی سه تا روز یازده یه فولی 23امپول همونروز دوتا امپول زدم امروز شش روز میگزره انشاالله همه مامان بشن برای همه دعا میکنم اتفاق خیلی تلخی تو زندگیم افتاد تازه سر پا شدم انشالله بابی بی مثبت بیام اول تاپیک انرژی خیلی خوبی بوده انشالله بازم باشه توکل به خدا