سلام دوستان،من جمعه دو هفته پیش آمپول اچ سی جی زدم،روز ۱۲ و ۱۳ بعد از زدن آمپول بی بی گذاشتم و مثبت شد،امروز روز ۱۴ ام میشه که از آمپولم میگذره و بی بیم پررنگ تر شده،به نظرتون مثبته کاذبه؟؟ الان آزمایش خون میتونه نشون بده یا زوده؟
خوش ب حالت عزیزم صبرت خوبه.من ب خدا نمیتونم تحمل کنم تا پریودی.ممنون گلی ان شالله همچنین خودت 😘😘
سلام گلم زود زدی
منم امروز ۹روزه از امپولم میگذره ولی دیگه تجربه شده برام باید ۱۴روز کامل لگذره و روز ۱۵ بزنیم یا تا روز بعد موعد صبر کنیم
سخته لامصب اصن نمیگذره روزهای بعد امپول😪😪😪😪😪
۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
عزیزم بانو الیناز جان شما دفعه چندمه که آمپول میزنید؟مشکلتون چیه؟ان شالله که این ماه تیکرت واقعی میش ...
سلام عزیزم من کمی تنبلی دارم و شوهرم ضعف تحرک اسپرم
این ما ایشون داروهای تقویتی مصرف کردن منم کلومیفن و لتروزول خوردم امپولم زدم
این بار دفعه سوممه امپول میزنم
۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
سلام به همگی انشاالله همه مامان بشین من پی سی او هستم لتروزل روزی سه تا روز یازده یه فولی 23امپول همونروز دوتا امپول زدم امروز شش روز میگزره انشاالله همه مامان بشن برای همه دعا میکنم اتفاق خیلی تلخی تو زندگیم افتاد تازه سر پا شدم انشالله بابی بی مثبت بیام اول تاپیک انرژی خیلی خوبی بوده انشالله بازم باشه توکل به خدا