سلام دوستان،من جمعه دو هفته پیش آمپول اچ سی جی زدم،روز ۱۲ و ۱۳ بعد از زدن آمپول بی بی گذاشتم و مثبت شد،امروز روز ۱۴ ام میشه که از آمپولم میگذره و بی بیم پررنگ تر شده،به نظرتون مثبته کاذبه؟؟ الان آزمایش خون میتونه نشون بده یا زوده؟
من سه بار ازمايش بتا دادم ..هربار مُردم و زنده شدم.. تو سونوم هيچي مشخص نشد بعدش لكه بيني شد ...
شما باید ۱۰ روز بعد تاخیر پری میرفتی برای ازمایش اون موقع مجبور نبودی چند بار بری الانم اگر هنوز.لکه بینی داری و قطع نشده برو.دکتر یه وقت برای خودت اتفاقی نیفته
عزیزم.اگر بی بی هر روز پررنگتر از دیروز شده مطمئن باش بارداری فقط زود برای ازمایش نرو بزار ۱۰ روز از ...
یعنی طاقت میارم تاده روزاخه که نرم آز،آره بی بی هام هرروزازروزقبلی یه کوچولوواضح ترمیشه اولین روزکه زدم باچراغ قوه وتونوردیده میشه بزورولی الان دیده میشه قشنگ
یعنی طاقت میارم تاده روزاخه که نرم آز،آره بی بی هام هرروزازروزقبلی یه کوچولوواضح ترمیشه اولین روزکه ...
خب وقتی بی بی مثبت باشه و پری هم نیاد دیگه یعنی بارداری من نظر خودم گفتم اگر الان بری مجبوری هر ۴۸ ساعت بری ازمایش تا ببینی بتات بالا رفته یا نه ولی اونجوری یه باره میری و بتات هم بالا هست