2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928490 بازدید | 42808 پست
سلام من ازمايش بتا دادم باردار بودم رفتم دكتر برام سونو واژينال نوشت  هيچي مشخص نشد  و ...

اگر لکه بینی قطع نشد حتما برو.دکتر هیچ.دکتر تو.دوران بارداری سونو واژینال نمینویسه که

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گل پسر نیست ک.دختر شد 😂۱۷ بهمن زده.زایمانم

عههههه مگ پسرنبود؟؟ بسلامتی عزیزم ان شاءالله ک زایمان راحتی داشته باشی

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

سلام خانمامنم 13روزه ازآمپولhcgمیگذره دیروزوامروزبی بی گذاشتم که خط دوم یه هاله خیلی کمرنگ افتادالبته امروزیکم ازدیروزپررنگتربودامروزم27پریی هستم وسی دی وقتمه برام دعاکنیدحامله باشم🙏

آیهانم مردکوچیک زندگیمه🧿

سلام دوستان. من یک تازه واردم 🤚 تو گوگل سرچ زدم واسه آمپول هاش ام جی. که با این پست روبرو شدم. از بس همه گفتن این تایپیک (فکر میکنم) انرژیش مثبته گفتم منم بیام پست بگذارم ایشالا مثبت بشه جواب بارداریم 

سلام دوستان. من یک تازه واردم 🤚 تو گوگل سرچ زدم واسه آمپول هاش ام جی. که با این پست روبرو شدم. از ب ...

هاش ام.جی زدی گلم برای تحریک.تخمدان و ساخت فولیکول بالغ هست بعد اگر فولی خوب داشته باشی باید اچ سی جی بزنی بعد معلوم.میشه بارداری یا نه

هاش ام.جی زدی گلم برای تحریک.تخمدان و ساخت فولیکول بالغ هست بعد اگر فولی خوب داشته باشی باید اچ سی ج ...

سلام عزیزم. ولی دکتر نگفت بهم دوباره بیا. گفت پریودت عقب افتاد بیا یا بی بی مثبت شد