2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928526 بازدید | 42808 پست

سلام توروخدا جواب منو بدید من این ماه امپول hcjزدم قبلش رفتم سنو گرافی و یک تخمک باسایز ۱۹داشتم و مختصر مایع ازاد دیده شده بود دیگه امپولو زدم رفتم تو رابطه از اون روز خیلی تخمدانام و کمرم درد میکرد منم یک هفته مونده بود به پریودیم بی بی چک ۳تا گزاشتم خط بی حال مینداخت وقتی خشک میشد پررنگ تر میشد چقد احتمالش هست باردار باشم بنظرتون چندروز از پریودیم عقب افتاد برم ازمایش خواهش میکنم راهنماییم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اونجاییکه همه اینجا نتیجه گرفتن انشاالله منم بزودی تا هفته بعد بیام نتیجه امو اعلام کنم 

انشالله برا منم دعاکنید لطفا فردا باید برم سونو اگه فولیکول خوب دارم آی یو آی کنم

سلام توروخدا جواب منو بدید من این ماه امپول hcjزدم قبلش رفتم سنو گرافی و یک تخمک باسایز ۱۹داشتم و مخ ...

عزیزم انشالله که مثبته ولی تا ۱۴ روز فکر میکنم اثر امپول باعث مثبت شدن بی بی چک میشه...من از بس هر ماه هاله کمرنگ میبینم امیدوار میشم و بعد تو ذوقم میخوره تصمیم گرفتم تا وقتی دو خط پررررررنگ ندیدم الکی امیدوار نشم

عزیزم انشالله که مثبته ولی تا ۱۴ روز فکر میکنم اثر امپول باعث مثبت شدن بی بی چک میشه...من از بس هر م ...

کاش دلنمیبستم من خیلی به بی بی چکام عادت کرده بودم خدا کنه این ماه پریود نشم و گرفته باشه😔😔😔😔😔