2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928526 بازدید | 42808 پست
 حدود ۲۰۰ هزار تومن شد...سی عددی بود..من همیشه فولی هام روز ۱۵ سیکلم ۱۶ ۱۷ میشدن ولی با این پود ...

ممنون عزیزم🌹

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

سلام دوستان روزتون بخير ان شاءالله دامن همه منتظراسبز بشه،خانما من ٢١اذرپريود شدم روز ٣تا٧پريودي شبي٢تا لتروزل خوردم واز روز اول پريودي پودر اينوفوليك،روز١٢پريودي سونو دادم وهمون روز امپول زدم (٢دي ماه)امروز بي بي چك زدم منفي بود بنظرتون زوده يا واقعا منفيه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان روزتون بخير ان شاءالله دامن همه منتظراسبز بشه،خانما من ٢١اذرپريود شدم روز ٣تا٧پريودي شبي٢تا لتروزل خوردم واز روز اول پريودي پودر اينوفوليك،روز١٢پريودي سونو دادم وهمون روز امپول زدم (٢دي ماه)امروز بي بي چك زدم منفي بود 

يعني زوده يا واقعا منفيه

سلام دوستان روزتون بخير ان شاءالله دامن همه منتظراسبز بشه،خانما من ٢١اذرپريود شدم روز ٣تا٧پريودي شبي ...

سلام عزيزم. من حساب كردم با امروز ١٣ روز از آمپول زدنتون ميگذره. هنوز جاى اميدوارى هس

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

علائمم ترشح دارم كه من هيچ وقت درصورت عادي به جز روز تخمك گذاري نداشتم،كمر درد شديد ببخشيد دستشويي زياد ميرم و همش گرسنمه زير دلمم انگار منقبض ميشه بعد يه خالت بي حسي داره وتير ميكشه تخمدان هام

من تخمدان چپم يه دونه ٣٠داشت و١٨و١٧و١٦و١٥راستميه دونه١٧و١٥

نيلو جان شما فقط با يه ورق لتروزول ٧ تا فوليكول داشتين؟! اگه اينطوره پس اصلا نيازي به دارو نداشتين،قطعا بدون دارو هم فوليكول ميسازين

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜
نيلو جان شما فقط با يه ورق لتروزول ٧ تا فوليكول داشتين؟! اگه اينطوره پس اصلا نيازي به دارو نداشتين،ق ...

اره عزيزم من مشكلي نداشتم فقط به خاطر كار همسرم چون دوماه هست وسه ماه رو كشتيه مجبور شدم استفاده كنم

اره عزيزم من مشكلي نداشتم فقط به خاطر كار همسرم چون دوماه هست وسه ماه رو كشتيه مجبور شدم استفاده كنم

پس ايشالله همين ماه باردارين

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜