2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928638 بازدید | 42808 پست
اره سینم درد میکرد واژنم تیر میکشید با نفخ داشتم.قبلا اصن اینطور نمیشدم😕

پس منم خیلی امیدوار نباشم😓😭منم سینه هام درد میکنن نفخ دارم زیر دلم درد میکنه..اعصابم خورده خیلی بده انتظار انشالله دامنت سبز بشه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
پس منم خیلی امیدوار نباشم😓😭منم سینه هام درد میکنن نفخ دارم زیر دلم درد میکنه..اعصابم خورده خیلی بد ...

ععع اینطور نگو😤ایشالا که تو مامانی😘

خوشبختی یعنی وجود دخترم روشنا😍روشنایی زندگیمون    تیکر یکسالگی پرنسس مامان😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ععع اینطور نگو😤ایشالا که تو مامانی😘

انشاالله هرچی خدا بخواد خسته شدم واقعا از لحاظ روحی کم اوردم..هرماه تو ذوقم میخوره وضعیتمم ک خوب نیست تخمدانام ب شدت تنبلن

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
انشاالله هرچی خدا بخواد خسته شدم واقعا از لحاظ روحی کم اوردم..هرماه تو ذوقم میخوره وضعیتمم ک خوب نیس ...

درک میکنم عزیزم ایشالا زودی دل ماهم شاد میشه و روز خوبه ی ماهم میاد.توکلت به خدا😘

خوشبختی یعنی وجود دخترم روشنا😍روشنایی زندگیمون    تیکر یکسالگی پرنسس مامان😍😍😍
انشاالله هرچی خدا بخواد خسته شدم واقعا از لحاظ روحی کم اوردم..هرماه تو ذوقم میخوره وضعیتمم ک خوب نیس ...

باران جون چندوقته اقدامي؟؟؟من اين ماه ميشه يك سال منم خيلي نااميدم منم تنبلي تخمدان دارم

باران جون چندوقته اقدامي؟؟؟من اين ماه ميشه يك سال منم خيلي نااميدم منم تنبلي تخمدان دارم

۵ ماهه مدتش کمه ولی وضعیتم داغونه این سری ک سونو دادم دکتر سونو گفت از موردهایی هستی ک تخمدانهات از نظر پزشکی اصلا بدرد نمیخوره😭بدون دارو البته فقط با متفورمین فولیکولم ۵ و ۷ بود..یکماه کلومیفن خوردم شد ۱۴ این ماه بیشترش کرد شد۱۸..توکل بخدا 

انشاالله که باردار میشیم..میگن ناامیدی کفره بنظر من ما ناامید نیستیم مایوس میشیم ناامید اونه ک وقتی یکماه نشد دیگ دست از اقدام بکشه..توکلت بخدا باشه 

انشاالله که باردار میشیم..میگن ناامیدی کفره بنظر من ما ناامید نیستیم مایوس میشیم ناامید اونه ک وقتی ...

من يكساله منتظرم واقعا دارم اذيت ميشم اين ماه يه عالمه بهم لتروزل و كلوميفن داده تا دوشنبه سونو دارم اگه خوب بود امپول بده تخمكام ازاد شه استرسش داره ديوونم ميكنه

من يكساله منتظرم واقعا دارم اذيت ميشم اين ماه يه عالمه بهم لتروزل و كلوميفن داده تا دوشنبه سونو دارم ...

تو این یکسال نخوردی اینارو؟من این ماه امپول زدم علائم بارداری دارم امروز یافرداهم موعدمه نمیدونم بخاطر دارو و امپوله یانه دارم دیوونه میشم..انشاالله که فولی خوب داشته باشی همین ماه بگیره همین الان دم اذان واست دعا کردم

تو این یکسال نخوردی اینارو؟من این ماه امپول زدم علائم بارداری دارم امروز یافرداهم موعدمه نمیدونم بخا ...

مرسي عزيززززز دلم از دعاي قشنگت.تا پنج ماه اقدام كردم نشد بعدش رفتم دكتر تحت نظرم تا الان كه جواب نگرفتم

الهيييي كه نه ماه ديگه پريود بشي🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽♥️♥️ايشالا مثبته هم خودت خوشحال شي هم من اميدوار

مرسي عزيززززز دلم از دعاي قشنگت.تا پنج ماه اقدام كردم نشد بعدش رفتم دكتر تحت نظرم تا الان كه جواب نگ ...

انشاالله فدات ممنون بابت دعای قشنگت..انشاالله ک شماهم همین ماه بارداری مطمئن باش

عزیزم پودر اینوفولیک چن خریدی؟

حدود ۲۰۰ هزار تومن شد...سی عددی بود..من همیشه فولی هام روز ۱۵ سیکلم ۱۶ ۱۷ میشدن ولی با این پودر به ۲۲ رسید حتما بگیر عالیه

دنیا همه هیچ 🌿
خدا نگهش داره واستون..منم این ماه فولی ۱۸ داشتم دکتر بهم امپول داد الان ۱۶ روز از تزریقش میگذره اول ...

منکه علائمم بوسیدم گذاشتم کنار..اصن بهشون توجه نکردم..خیلی ریلکس منتظر پریود بودم..توجه ب علائم استرست زیاد میکنه..بیخیال باش تا زودتر باردار شی..من سه سال و نیم انتظار کشیدم دقیقا وقتی بیخیال ترین بودم.‌حامله شدم..‌برا همتون خیلی دعا میکنم 

دنیا همه هیچ 🌿