2777
2789
عنوان

شوهرم........

| مشاهده متن کامل بحث + 2562 بازدید | 93 پست

خدا عالمه 

ولی حساسیت شما رو که به این موضوع دیده ممکنه دروغ هم بگه  شاید واقعا منظوری نداره و قصدش همون بلاگری و پاسخگویی به کامنتها و استوریها باشه 

شاید شما حساس شدی 

نمیدونم خدا عالمه 

ولی باید در مقابل حساسیت شما و ناراحتی شما پاسخگو باشه حق داری 

نمیدونم چی بگم از خدامیخوام به شما و این جوون که مقید هم هست راه درست بزاره جلو پاتون و خوشبخت بشید کنار هم 

رزق و خدا میرسونه  میوه فروشی رو چه به اینستا گردی و بلاگری و تبلیغش از این راه ؟! هزار جور ر ...

بهونس فروششونم خوبه

ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا عالمه  ولی حساسیت شما رو که به این موضوع دیده ممکنه دروغ هم بگه  شاید واقعا منظوری ند ...

ممنونم ازت. قربون دل مهربونت❤

عزیزم منم دلم پر از درده ،شوهرم سالهاست که خیانت میکنه ،خیانت چتی ،حتی بهش مشکوکم که  شاید خیانت جنسی هم  میکنه .

من خر با این وجود  عاشق شوهرم هستم ،اینو وقتی فهمیدم که چند روز باهاش قهر کردم ،تو اون مدت اعصابم شدید به هم ریخته بود ،دیدم متاسفانه بد جوری بهش وابسته هستم ،

به نظر من اگه نمیخوای طلاق بگیری گوشیش را چک نکن ،چون اینجوری اعصابت میریزه به هم ،از خدا بخواه کمکت کنه شوهرت سرش به سنگ بخوره .

من که همه کاری کردم ولی شوهرم دست از کاراش بر نمیداره ،دیگه بی خیالش شدم ،به روش نمیارم اما دلم همش آشوبه ،هر جا میره میگم یعنی الان با کیه ،با کدوم زن هرزه ای داره حرف میزنه .

شوهر من با خیلی زن و دختر همزمان دوسته .

اما همه سر پاکیش قسم میخورن ،هیچ کس باورش نمیشه شوهرم این کاره باشه،انگار مهره مار داره همه عاشقش میشن از مرد و زن .

من خیلی بیچاره ام ،

اما عزیزم خودکشی راه حل نیست ،فکر  نکن با خودکشی راحت میشی ،عذابهات چندین برابر میشه ،به خدا توکل کن .

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
عزیزم منم دلم پر از درده ،شوهرم سالهاست که خیانت میکنه ،خیانت چتی ،حتی بهش مشکوکم که  شاید خیان ...

درسته اما من شش ماهه عروسی کردم و تازه عروسم تحمل دوری از خانوادم داره افسردم میکنه شوهرمم اینجوری میکنه دیگه امیدی برای ادامه زندگی ندارم. خدالعنت کنه مرد خیانتکارو

۲۹

خیلی هم اختلاف سنی دارید

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)
اون موقع نامزد بودیم الان عروسی گرفتیم مامانم پشتم نیس خاک بر سر من کنن که همون موقع طلاقمو نگرفتم

عزیزم اگه شوهرت اززمان عقدم این رفتارارو داشت و هنوزم داره موضوع جدیه اگه میتونی برو پیش مشاور بااون مشورت کن راستش من نمیدونم بگم چی کارکنی بزار مشاور نسبت به شرایطت تصمیم بگیره

از طلاقم نترس اگه قرار شد طلاق بگیری خوش حال باش که بچه نداری و زودتر داری ازش جدا میشی

هرتصمیمی که میگیری ایشالا موفق باشی

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

عزیزم اگه شوهرت اززمان عقدم این رفتارارو داشت و هنوزم داره موضوع جدیه اگه میتونی برو پیش مشاور بااون ...

دوران عقد اصلا تو مجازی نبود مطمئنم. فقط گیر میداد مامانم میگفت برو طلاق بگیر این بدرد نمیخوره. این تاپیک مال چند شب پیشه. خودش شب بعد اومد معذرت خواهی کرد بهم گفت زنه رو بلاک کن.  خدم بلاکش کردم دیگه

بهش گفتم بزار پاکش کنم بلاکش شدم منو هل میده میگه برو گمشو دیگه خسته شدم ازت ی چشم اشکه یکی خون ماما ...

پسر خوب اینقده عقده زن بودن داری البته ما زنها کمترازشما آقایون نیستیم اما خجالت بکش وحرمت مادرتوداشته باش بذارازاینکه پسرزاییده خوشحال بمونه

پسر خوب اینقده عقده زن بودن داری البته ما زنها کمترازشما آقایون نیستیم اما خجالت بکش وحرمت مادرتوداش ...

😐😐چی میگی تو

پسر خوب اینقده عقده زن بودن داری البته ما زنها کمترازشما آقایون نیستیم اما خجالت بکش وحرمت مادرتوداش ...

بزار مهر عضویتت خشک بشه بعد صحبت کن خانم البته شایدم شما پسری😒عقده زن بودن داری