2777
2789
عنوان

شوهرم........

| مشاهده متن کامل بحث + 2562 بازدید | 93 پست

ببین وفتی شوهری هر چه باهاش راه میای آدم نمیشه 

میبریش خونشون جلوی همه اعضای خانواده با گریه تمام کارهاشون میگی و انتظاراتتو میگی اگه حرفت حق باشه همه پشتشو میگیرن و مخشو میخورن تا آدم بشه 

البته اگر خانواده اش باهات خوبن و عاقلند اینکارو کن 

یه راه دیگه که مردها رو به شدت میچزونه و آدم میکنه بی محلی و محل سگ گزاشتن بهشونه یعنی داغوووون میشن از این حرکت غذاتو بپز کارهای خونه رو انجام بده ولی حتی لحظه ای بهش نگاه هم نکن چه برسه باهاش حرف بزنی حتی اگه شده یه هفته دو هفته اینکار رو انجام تا آدم شه و در این لحظه تمام و کمال به خودت برس خوشگل کن بیرون برو و به خونه پدرو مادرت سر بزن 

یه کلام فکر کن اصلا وجود نداره  تا بفهمه تو چی میکشی از این کارش 

یه چیز دیگه اینکه آدم تا دوسالی سه سال اول تا بیاین عادت کنن بحث دارن دعوا دارند تا اخلاقای هم دستشون بیاد و متوجه بشن طرفشون روی چه چیزهایی حساسه رو چه چیزهای خوشحال 

ی سوال دیگه روزه میگیره شوهرم. به نظرت همینکه برق اتاق رو روشن کنم کافیه یا برم صداش بزنم پاشه سحری ...

اگه برق اتاقو روش کنی بیدار میشه که همین کارو انجام بده صداش نکن

آره اول خودت بخور ی امروزو بزار تنهایی بخوره شاید به خودش اومد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۶۰۰ نفر تاپیکمو دیدن ولی هیچکدوم ی کلمه نگفتن. منم دنبال پر بازدیدی نبودم. اینم دومین تاپیکمه ی چیزی بهم ثابت شد. انسانیت تو وجود همه نیست که درد بقیه براشون مهم باشه

ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤

تا میتونی به صورت عادی و بدن غر و زیر پوستی از دوستای الدنگ جداش کن که هیچ وقت دوستا خوب نمیشن 

بخش بگو کسی که در نهایت برات میمونه منم نه پدرت و نه مادرت و نه دوستات پس منو عذاب نده با این کارات که به خدا واگذاری میکنم  

خدانکنه. خداحفظت کنه الان آروم تر شدم گریم بند اومده فقط سر درد شدم. اینم عاقبت زندگی رویایی که شوهر ...

ی مسکن حتما بخور

راحت بگیر بخواب فکر و خیالم نکن

دوسش داری بالاخره اونم میفهمه دیر یا زود

ببین وفتی شوهری هر چه باهاش راه میای آدم نمیشه  میبریش خونشون جلوی همه اعضای خانواده با گریه ت ...

ممنونم عزیزم حتما انجام میدم

تا میتونی به صورت عادی و بدن غر و زیر پوستی از دوستای الدنگ جداش کن که هیچ وقت دوستا خوب نمیشن  ...

بهش گفتم این کاراتو میکنی ازت راضی نیستم خدا جوابتو میده نکن اذیتم پوزخند میزنه میگه خوبه معتاد نیستم مثل هم سن و سالام به خودش افتخار میکنه از بس مادرشوهرم ازش تعریف میکنه فکر کرده کی هس

ی مسکن حتما بخور راحت بگیر بخواب فکر و خیالم نکن دوسش داری بالاخره اونم میفهمه دیر یا زود

فداتشم مهربونم میشه بهت درخواست دوستی بدم؟ 

ممنونم عزیزم حتما انجام میدم

ببین اگه خانوادشون میشناسی که پشتتو میگیرن اینکارو کن ولی اگه کانتکت داری باهاشون و یا میدونی پشت شوهرتون میگیرن بهشون نگو بلکه با قهر و سگ محلی  به زانو در بیارش

والا

اینا جواب داده تا حالا 

لعنت به اینستا که کلا زندگی‌ها و همه چی رو خراب کرده 

زندگی بدون اینستا خیلی خوبه من از وقتی فیل  تر شد نه خودن و نه شوهرم  نداریم 

ببین اگه خانوادشون میشناسی که پشتتو میگیرن اینکارو کن ولی اگه کانتکت داری باهاشون و یا میدونی پشت شو ...

برادرشوهرم پشتمه ولی بهم میگه آدمش کن بهش گفتم امیر با زنیکه چت میکنه به شوهرم گفت توکه جنبه نداری پاک کن اینستاتو. شوهرمم چند روز قهر بود سر همین موضوع که به داداشش گفتم. ولی برادرشوهرم میگه باهاش قهر نکن آدمش کن اگه بفهمه بخوام طلاق بگیرم نمیدونم چیکار میکنه. بقیه شونم ی سری آدم نفهم بیشعورن که انقد از شوهرم تعریف کردن که فکر میکنه پسر پادشاهه

[QUOTE=334654081]برادرشوهرم پشتمه ولی بهم میگه آدمش کن بهش گفتم امیر با زنیکه چت میکنه به شوهرم گفت توکه جنبه نداری پ ...[/QUOTE

اگه همسر من ببینم  با زنی چت میکنه یا نگاه به زنی میکنه چشاشو دمیارم و گوشیو تو سرش خورد میکنم 

البته بعضی زنها مردهای خوب رو هم دوره میکنن من شوهرتون رو نمیشناسم ولی اگه روزه میگیره پس جوان دینداریه  انشاء اله میشه کاری کرد 

خودت خانوادشون رو بهتر میشناسی اگه به برادرش هم گفتی خوبه و کافیه دیگه نمیخواد پیش خانوادش بگی 

با قهر و بی محلی و حرف نزدن باهاش کارو پیش ببر و بهش بفهمون کی لایحه چیه 

بهش بگو با این کارت زوره ات هم قبول نیس چون دلیلی نداره با یه زن اونم از نوع بی‌حجاب حرف بزنی 

اگه بلاگری رو شروع کرده و اون زنه برای پستهاش لایک و کامنت میزاره البته چیز عجیبی نیس ولی اگه تو خصوصی میاد و چت میکنه این زنگ خطره واز شوهرت دورش کن بلاک بشه 

اصلا چه کاریه مرد باید دنبال شغلو و زندگیش و همسرش باشه بلاگری چه معنا میده اصلا بلاگری کار پسندیده ای برای یه کسی که نماز و روزه میخونه و معتقده معنی نمیده مگر اینکه تو فضای مجازی بخواد فروش محصولی چیزی داشته باشه 

[QUOTE=334654081]برادرشوهرم پشتمه ولی بهم میگه آدمش کن بهش گفتم امیر با زنیکه چت میکنه به شوهرم گفت ...

میوه فروشی داره. میگه میخوام تبلیغ کنم. ولی من ناراحتیم بخاطر اینه که بهم دروغ میگه تو دایرکت اینستا نوشته اون زنیکه به پیام شما واکنش نشون داد میگه به استوریم واکنش نشون داده میگم مگه من خرم اگه به استوری واکنش نشون داده بود مینوشت به داستان شما این نوشته به پیام شما چرا چتاتو پاک کردی میگه نه به استوریم واکنش نشون داده

اشتباه تایپی 

اصلاح میکنم :

کی لایق چیه 

روزه ات قبول نیس چون باعث رنج منی و چت  خنده با نامحرم اونم بی‌حجاب حرامه 

اگر هم کامنت اون زن رو لایک میکنه به خاطر اینکه کم کم پیجش بالا بیاد 

من نمیدونم در حدی رفتار میکنن تو فضای مجازی. 

ولی اگه بشه شوهر آدم دور بشه از این محیط زندگی سالم‌تر پیش میره 

رزق و خدا میرسونه 

میوه فروشی رو چه به اینستا گردی و بلاگری و تبلیغش از این راه ؟!

هزار جور راه تبلیغ هست تو شهر مامیوه فروشی تازه کار توی هفته مثلا با فاصله چن روز  یه بار میارن و ارزونتر میفروشن این میشه تبلیغ کارشون البته سر مسیرهای اصلی هستن 

بگو ارزون تر از مغازه‌های دیگه بده میشه تبلیغ نیاز به دلقک بازی توی اینستا نیس 

سود کم فروش زیاد مشتری و میاره به مرور 

بارشون رو که بستن توی سه سال  کم کم میزارن به قیمت بقیه بدن و یا لوکس فروشی در کنار ارزان فروشی 

این راز میوه فروش های شهرمونه البته صبح تا آخر شب که خیابون خلوته مغازشون بازه تو چشم  ماشینهایی که دور دور میکنن خانواده ها  میرن و خریدشون کم کم زیاد میشه ولی راه اصلی همان سود کم و فروش زیاده نه بلاگری اونم برای میوه فروشی