2777
2789

نزدیک ۱ ماه پیش پیشنهاد داد و من قبول نمیکردم

آخرش گفت یه فرصت بده شاید تونستم راضیت کنم

اینم بگم که همکلاسی هست و مدت زیادیه می‌شناسیم همو

چند روز قبل برای بار اول رفتیم بیرون میخواست دستمو بگیره نزاشتم نه که خیلی مذهبی باشم اما دوست ندارم اول کاری که چیزی مشخص نیست هنوز از اینکارا بکنه، چیزی نگفت اما حس کردم ناراحت شد 

بقیشم میزارم الان از قبل تایپ کردم

امروزم شکم درد داشتم زود از دانشگاه اومدم خونه که برم دکتر، اونم طول کشید برا افطارم مهمون داشتیم بعد اینکه از دکتر اومدم فرصت نشد برم سراغ گوشی، گوشی هم رو سایلنت بود
بعد رفتن مهمونا گوشی رو چک کردم دیدم کلی زنگ زده و پی ام داده
منم پیام دادم معذرت خواهی کردم که چون فرصت نبود گوشی رو چک کنم ندیدم تماستو و از این حرفا
بعد برگشته به من میگه نمیخوای با من باشی تکلیفمو مشخص کن داری از من فرار میکنی من اینجا مردم از نگرانی ولی تو اونقدر برا من ارزش قائل نیستی که یه خبر بدی بهم 😐😐
آخرشم گف اونقدر خشک و جدی هستی که حتی نمیزاری دستتو بگیرم منم گفتم اگه قراره گرفتن نگرفتن دست اینقدر به حالت فرق بذاره همون بهتر که کات کنیم اونم سین کرد و جواب نداده هنوز

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا اینجا که حق با تو بوده چون تو قرار اول اونم بدون اجازه اصلن نباید دستتو می‌گرفت

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

امروزم شکم درد داشتم زود از دانشگاه اومدم خونه که برم دکتر، اونم طول کشید برا افطارم مهمون داشتیم بع ...

حق با توعه تو کرفتن دست ولی سر رنگا اونن حق داشت

باید ی لحظه ی اسی میدادی دستت بنده

امروزم شکم درد داشتم زود از دانشگاه اومدم خونه که برم دکتر، اونم طول کشید برا افطارم مهمون داشتیم بع ...

اینجا یه کمی حق با دوست‌پسرته چون انگار تو اهمیتی بهش نمیدی. مگه یه پیام دادن چقدر طول میکشه. می‌تونستی یه لحظه بهش پیام بدی بگی فعلا وقت نداری

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

درمورد اینکه بحث اینو کشیده وسط که نزاشتی دستتو بگیرم حق بااون نیست بالاخره فعلا انتخاب تواینه وخیلی خوبه که ازاول چارچوبتو براش مشخص کنی فراتر نره و بهش توضیح بده که این قضیه رو اوکی نیستی که دیگه بحثش پیش نکشه اما درمورد خبر ندادنت میتونستی ی تکست کوتاه بدی که درگیری شاید اگه منم بودم ناراحت میشدم

ببین اگه میخوای باهاش تو رابطه باشی رک و راست بگو آره ازت خوشم میادولی نیاز دارم بریم بیرون بشناسمت بعد می‌خوام رل باشیم 

ولی چون داریم کم کم همو میشناسیم ترجیح میدم تماس فیزیکی کمی داشته باشیم 

اینجا یه کمی حق با دوست‌پسرته چون انگار تو اهمیتی بهش نمیدی. مگه یه پیام دادن چقدر طول میکشه. می‌تون ...

آخه اصلا نرفتم سراغ گوشی 

میدیدم حتما جوابشو میدادم🤦‍♀️🤦‍♀️