2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدری منم داشتم که جیگر خون بودم حتی میخاست زندگیم خراب کنه شکر خدا مامانم ازش جدا شد از شرش راحت شد ...

شاید باورت نشه ولی حاضره لقمه از دهن ما دربیاره بذارع دهن خواهرش...

قبلا هم حق ما رو داده بهشون...

کل زندگیش خواهرزاده ها و برادرزاده هاشن کلا وقتی ی غریبه میبینه شروع میکنه تعریف کردن ازشون و ما که بچه هاشیم اصلا هییییچ با این ک اونا هم از هیچ لحاظ بالاتر از ما نیستن ولی کلا عادت داره مارو تحقیر میکنه و خیلی چیزای دیگ

شاید باورت نشه ولی حاضره لقمه از دهن ما دربیاره بذارع دهن خواهرش... قبلا هم حق ما رو داده بهشون... ...

پدر منم همینطور بود

دیگران به چشمشون میومد ولی ما رو حقیر و کوچیک میکرد 

خیلی دل شکستنی هس منم خیلی خورد شدم.. 

نگو خوشگلم هیچ پدری بد نیسا شاید مریضه اعصاب نداره هرچیزی فشار روشه

مریض نیست کلا بدجنسه مدلش همینه....

البته فقط با ما بدجنسه ک بچه هاشیم با فامیلای خودش انقد خوبه ک نگو

اصلا نمیدونم چیکارش کردیم که باهامون اینطوریع 

پدر منم همینطور بود دیگران به چشمشون میومد ولی ما رو حقیر و کوچیک میکرد  خیلی دل شکستنی هس من ...

خوشبحالت که راحت شدی...

مادر من پشتوانه و پول ندارع انقدر بدبختی کشیده ب خاطر بابام ک نگو...

خوشبحالت که راحت شدی... مادر من پشتوانه و پول ندارع انقدر بدبختی کشیده ب خاطر بابام ک نگو...

دست به دامان خدا ببرین معجزه میشه 

ما هم نداشتیم اما یهو از عالم غیب برای مامانم عجیب پول زیاد رسید برای کمک به مامانم برای جدا شدن