2777
2789
عنوان

شوهرم خوابههه😁

357 بازدید | 29 پست

حوصلم سر رفتهههههه

بیاین حرف بزنیم 

از روزمرگی تون بگین❤صبح تا شب چیکار میکنین.؟

من خودم میزم سره کار میام میخوابم درس میخونم معمولا اینجوری میگذرونم شما چی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی دیگ صب پا میشیم میریم مدرسه بعدش میام خانه کلاس بود ک میریم نبودم خر میزنم انق ک اخرا عر بزنیم

تموم میشه نفس میکشی

بدترین روزا دوره مدرسه س🥲🥲 بری دانشگاه خلاص میشی

اسسی شغلت چیه چند وقته ازدواج کردی چند سالته😁

بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم /فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم/اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد/ من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم..........تو مبین اندر درختی یا به چاه/ تو مرا بین کین منم مفتاح راه......سر پنهان است اندر صد غلاف ** ظاهرش با توست و باطن بر خلاف‌‌🤍
من چشام به زور بازه چندباره به شوهرم میگم بیا بخابیم همش میگه صب کن الان میام   ولی سرش تو ...

من اینجور مواقع گوشی رو ازش میگیرم میپرم بغلش دیگه نمیزع سمت گوشی😂

صب ساعت ۹بلند میشم شوهرم اونموقع از سرکار میاد صبحانه درست میکنه میخوریم یکم تو اینستا باهم میگردیم فیلم میبینیم بعد اون میخابه من ناهار آماده  میکنم یکم میرم بیرون هوا میخورم میام ناهار میخوریم ساعتای ۴یا ۵ اون میره سرکار من یا میرم خونه مادرم یا مادرشوهرم یا باشگاه گاهیم پیش دوستام شبام ک تو  سایت پلاسم البته روزام هستم ولی  کمتر 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
۲۶ سالمه  شغلمو نگم راحتم 😍🥰 ۱ ساله حدودا عقد کردیم

موفق و خوشبخت باشی عزیزم😘

بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم /فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم/اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد/ من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم..........تو مبین اندر درختی یا به چاه/ تو مرا بین کین منم مفتاح راه......سر پنهان است اندر صد غلاف ** ظاهرش با توست و باطن بر خلاف‌‌🤍