بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم /فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم/اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد/ من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم..........تو مبین اندر درختی یا به چاه/ تو مرا بین کین منم مفتاح راه......سر پنهان است اندر صد غلاف ** ظاهرش با توست و باطن بر خلاف🤍
صب ساعت ۹بلند میشم شوهرم اونموقع از سرکار میاد صبحانه درست میکنه میخوریم یکم تو اینستا باهم میگردیم فیلم میبینیم بعد اون میخابه من ناهار آماده میکنم یکم میرم بیرون هوا میخورم میام ناهار میخوریم ساعتای ۴یا ۵ اون میره سرکار من یا میرم خونه مادرم یا مادرشوهرم یا باشگاه گاهیم پیش دوستام شبام ک تو سایت پلاسم البته روزام هستم ولی کمتر
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم /فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم/اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد/ من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم..........تو مبین اندر درختی یا به چاه/ تو مرا بین کین منم مفتاح راه......سر پنهان است اندر صد غلاف ** ظاهرش با توست و باطن بر خلاف🤍