2777
2789

چون خودم استفاده کردم بهتون میگم والا جیگی کالا زدش ۶۰دیگ فوقش بهتون بیوفته ۱۰۰

من خداوکیلی راضی بودم سفید طبیعی میکنه عین کرم پودر میزنم و مصرف میکنم گاهی ازش 

💙🖤

خدایی خوبه 

من خودم پوستم تیره نیست گندمیم ولی دوسداشتم زوشن تر بشه خب سلیقه ایی بعضیا دوسدارن پوستشون روشن بشههه 

خوب بود 

منم دلم نیومد اینجا معرفیش نکنم 

میتونین ب تمام نقاط بدن شامل بیکینی و زیر بغل و اینام بزنیند🍀🌿عکسشو میزارم  دو رنگ داره هم ابی هم صورتی رنگ جلد منظورمه 

ک فرقی نمیکنن این دوتا باهم

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فکر میکردم اینا نرم کنندست

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
دیروز یکی این و گذاشته بود

خوب بود واس پوست من

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          
من فکر میکردم اینا نرم کنندست

نه هم نرم میکنه همم سفید 

یعنی ب مرور پوست رو سفید میکنه یا کرم سفید کننده؟

گفتن ب مرور سفیدم میشی ولی در ان واحد ک میزنی سفید میشی عین کرم پودرای سفید کننده عمل میکنه

نه هم نرم میکنه همم سفید 

مثل کرم شیر گاو

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
مثل کرم شیر گاو

اونو من زدم والا سفید نمیکرد دیگ نمد

من میترسم استفاده کنم نزنه پوست داغون کنه بعد یه مدت

من ک زدم فعلا چیزی نشدد ولییی تحقیقاتی ک کردم واس پوست بد نبود