arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28785 عنوان برای خونم چقدر فرش بگیرم؟+عکس 459 بازدید | 26 پست چندتاچند متریرو عکس اندازه ها رو و جای وسایلو نوشتم چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس 1403/01/18 | 21:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28785 چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28785 مبلاتو کامل لچین بعد تصمیم بگیر خونه رو هم پر فرش نکن عزیزم دارم جهیزیه میگیرمهنوز نخریدمو بخوام بخرم فرصتم محدوده وقت اینو ندارم چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
angelllm عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 5666 عزیزم دارم جهیزیه میگیرم هنوز نخریدم و بخوام بخرم فرصتم محدوده وقت اینو ندارم همه چیزو بخر فرش رو صبر کن چون خیلی چیدمانت مهمه
arezoo85 عضویت: 1394/03/23 تعداد پست: 40038 یه دونه واسه نشیمن یه دونه زیر میز ناهار خوری که همان طور که گفتم بستگی به تعدادشون داره
arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28785 مبل فرانسوی و میز ناهار خوری چندنفره س؟ مبل ۷ نفرهمیزناهار خوری ۴ نفره زشت نیس؟یا ۶ نفره میخرم چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28785 همه چیزو بخر فرش رو صبر کن چون خیلی چیدمانت مهمه نمیتونم گرون در میاد میخوام تهران بخرموقت اینو ندارم برگردم دوباره برم چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
angelllm عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 5666 مبل ۷ نفره میزناهار خوری ۴ نفره زشت نیس؟ یا ۶ نفره میخرم میز ۴ قشنگ نیست اگه ست مبلت هست اگه خونه ۱۳۰ متریه و برای خودتونه ۸ ام بگیری خوبه و مبل هم۹ نفره
arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28785 دوتا فضای تعریف شده تو سالنت داری دوتا فرش زیر میز ناهار خوری فرش نمیخواد؟ چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28785 میز ۴ قشنگ نیست اگه ست مبلت هست اگه خونه ۱۳۰ متریه و برای خودتونه ۸ ام بگیری خوبه و مبل هم۹ ن ... نه ۸ زیاده۶ نفره میگیرمچون میخوام اگه بشه واسه جلو تلویزیون یه کاناپه یا ال کوچیک بگیرم چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس