2777
2789
عنوان

برای خونم چقدر فرش بگیرم؟+عکس

459 بازدید | 26 پست

چندتا

چند متری

رو عکس اندازه ها رو و جای وسایلو نوشتم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبلاتو کامل لچین بعد تصمیم بگیر خونه رو هم پر فرش نکن

عزیزم دارم جهیزیه میگیرم

هنوز نخریدم

و بخوام بخرم فرصتم محدوده وقت اینو ندارم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مبل فرانسوی و میز ناهار خوری چندنفره س؟ 

مبل ۷ نفره

میزناهار خوری ۴ نفره زشت نیس؟

یا ۶ نفره میخرم

همه چیزو بخر فرش رو صبر کن  چون خیلی چیدمانت مهمه

نمیتونم گرون در میاد 

میخوام تهران بخرم

وقت اینو ندارم برگردم دوباره برم

دوتا فضای تعریف شده تو سالنت داری دوتا فرش

زیر میز ناهار خوری فرش نمیخواد؟

میز ۴ قشنگ نیست اگه ست مبلت هست  اگه خونه ۱۳۰ متریه و برای خودتونه ۸ ام بگیری خوبه و مبل هم۹ ن ...

نه ۸ زیاده

۶ نفره میگیرم

چون میخوام اگه بشه واسه جلو تلویزیون یه کاناپه یا ال کوچیک بگیرم